Afacerea Ladys

Afacerea Ladys online este disponibila tuturor. Afacerea Ladys iti aduce un venit permanent functie de munca depusa. Afacerea Lady’s se poate dezvolta in online sau in sistemul clasic MLM. Important este ca puteti obtine venituri permanente totul depinzand de efortul depus. Printr-o munca minima de acasa, din fata calculatorului, puteti obtine un venit periodic din Afacerea Ladys.

Pentru a inscriere directa si pentru a intra in afacerea Ladys direct, fara a vi se solicita cod de inscriere, accesati bannerul de mai jos. Compeltati formularul de inregistrare. Utilizati o adresa corecta pentru ca veti primi in cutia postala catalogul gratuit. Utilizati o adresa valida si functionala de e-mail pentru ca veti primi datele de activare si informatii despre afacere pe adresa de e-mail utilizata la inscriere.

Inscriere directa Ladys

Programul de afiliere Ladys este generos si ofera castiguri pe mai multe niveluri. Astfel, fiecare reprezentant pe care il inscrii iti poate aduce venituri suplimentare prin clientii/reprezentantii care intra la randul lor in reteaua celui inscris la tine. Functie de nivelul de sub tine 1,2,3 sau 4 vei primi un comision. Reprezentarea grafica de mai jos iti arata cum se deszvolta reteaua.

Program de afiliere Ladys

Bonusul pe care il poti primi de la Ladys nu este limitat. Afacerea Ladys poate fi extinsa oricat, bonusul creste odata cu dezvoltarea retelei proprii. Afacerea Lady’s poate fi dezvoltata pe patru niveluri si graficul de mai jos va exemplifica modul in care printr-un efort depus in online sau in promovarea directa a produselor puteti ajunge la un venit de 1.687 lei.

Bonusul Ladys

In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Ladys a platit periodic comisioanele catre reprezentanti dovedind seriozitate, intarind afacerea MLM. Ladys ofera doua posibilitati pentru a achita comisioanele catre afiliati: retinerea impozitului pe venit la firma sau plata integrala pe baza de facturare.

Platile Afacere Ladys

Ladys ofera avantaje nu doar reprezentantilor ci si clientelor. Este important pentru ca astfel va puteti dezvolta afacerea Lady’s nu doar catre posibili reprezentanti ci si catre clienti ce pot fi fidelizati prin discounturile si produsele oferite de Ladys. Afacerea Ladys este benefica nu doar pentru reprezentati ci si pentru simplii clienti. Toti cei care au un cont activ in magazinul online beneficiaza de reducerile permanente si de beneficiile oferite de Lady’s.

Discounturi Ladys Cosmetice

Lady’s ofera avantaje asadar si cleintelor si reprezentantilor. Catalogul gratuit, transportul prin curier rapid in mod gratuit, testerele de parfumuri gratuite sunt doar cateva dintre avantajele Ladys. Si, peste toate, reducerile ajung pana la 42% functie de valoare totala a comenzii. Reducerile se aplica fata de preturile afisate in catalogul Ladys. toate comenzile le primiti cu produse promotionale si pungute speciale de cadou de la Ladys.

Ladys Afacerea ta online