Lady’s Catalog Sarbatori 2015-2016

Ladys Campanie 8. Catalogul Lady’s Sarbatori 2015-2016. Este Brosura Ladys valabila si in ianuarie. Ladys, catalog cu oferte de sezon, produse pentru Sarbatorile de iarna. Un primul catalog Ladys pe 2016, valabil pana pe 15 ianuarie . O gama complexa si aproape completa de produse cosmetice, parfumuri, accesorii si produse naturiste de ingrijire si slabire. Oferta Catalogului Lady’s o puteti consulta si in carianta de brosura online, dand clic pe imaginea alaturata. Astfel veti putea consulta ultima versiune si primul Catalog Ladys pe 2016. Pagini speciale de catalog pentru accesorii, produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea pielii si pentru ingrijirea parului, bijuterii, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului.

Ladys catalog 2016Catalog Ladys 2015-2016. Campanie 8 Lady’s Sarbatori de iarna. Brosura ultima Ladys pe 2015, catalog Lady’s prim 2016. Important: acest Catalog Ladys este valabil pana pe data de 15 ianuarie 2016. Daca efectuati o comanda in aceasta perioada sau daca va isncrieti in magazinul online Lady’s primiti gratuit cel mai nou catalog Ladys pe 2016. Catalogul gratis Ladys il primiti in urma inscrierii si activarii contului in magazinul online Lady’s.

Tot in tonul Marsala, culoare ce domina Ladys catalogul 8, gasiti rujul de buze hidratant Silky Touch, rujul de „rezistenta indelungata” dar si lacul de unghii Nude (4,69 lei). Gama Marsala include si creionul contur pentru buze (rezistent la apa), luciul de buze Brooklin si fard de pleoape in 6 culori Matt. Pagini speciale in noul catalog Ladys cu prezentarea de creme terapeutice, suplimente naturale nutritive, produse pentru ingrijirea unghiilor. Pagini speciale de catalog pentru accesorii, produse pentru machiaj, produse pentru ingrijirea pielii si pentru ingrijirea parului, bijuterii, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului. De la pagina 84 a catalogului recent Ladys gasiti produsele de igiene si ingrijire speciala, ingrijire corporala, ingrijirea tenului. Bijuteriile Lady’s si accesorii cu importante reduceri de pret: paginile 121-131 din ultimul catalog Ladys pe 2015.

Ladys Catalog 2016Cel mai recent catalog Ladys este valabil pana la 31 decembrie, acoperind si perioada craciunlui si a Sarbatorilor de iarna 2015. Este ultima brosura pe acest an care anticipeaza primul catalog Ladys 2016. Catalogul tipparit Lady’s il primiti in mod gratuit in urma activarii in magazinul online. Inscrierea este absolut gratuita si va ofera acces la produsele Ladys, la informatii permanente si la ofertele aceste firme romanesti de cosmetice, parfumuri, accesorii si produse naturiste. Inscrierea in magazinul online Ladys nu va obliga la nimic. va aduce insa in cutia postala catalogul gratis Ladys.
Toate clientele cu cont activat in magazinul online Ladys au acces la promotiile, reducerile si facilitatile oferite de aceasta firma romaneasca de produse cosmetice: transport gratuit prin curier rapid in peste 2500 de localitati, reduceri de pana la 42 % functie de valoarea comenzii (de exemplu comanda de minim 133 lei beneficiaza de reducere de 25% fata de pretul de catalog, comanda de minim 100 lei reducere de 10% etc.), seturi gratuite cu cate 15 testere parfumuri (setul 2 de ex. este primit la prima comanda de minim 100 lei, setul 4 la prima comanda de minim 200 lei etc.), in fiecare colet de comanda primiti pungute pentru cadouri cosmetice si produse promotionale, inclusiv catalogul in curs.

Afiliere Ladys inregistrareLadys are in prezent peste 150.000 de clienti in Romania, a livrat gratuit peste 430.000 de colete, a expediat peste 5 milioane de articole si produse, a trimis gratuit peste 300.000 de materiale de prezentare. Firma Ladys este recomandata de 10 ani de profesionalism pe piata de cosmetice online din Romania.Iar, prin programul de afiliere Lady’s, firma romaneasca le-a achitat reprezentantilor pana acum comisioane de peste 600.000 de euro, reprezentand cel mai avantajos program de afiliere in mediul online.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: