Cosmetice Ladys: activare cont

Cum îţi activezi contul Ladys? Completezi formularul de înscriere Ladys. Cu siguranţă că ai auzit de firma Ladys. Catalogul Ladys este publicat la interval de aproximativ 45 de zile. Ladys s-a impus deja pe piaţa românească de cosmetice online. Produsele Ladys sunt adaptate la buzunarul românilor. Produse cosmetice de calitate cu un bun raport calitate/preţ. Toate produsele cosmetice Ladys pot fi cumpărate cu reduceri. Dar pentru asta trebuie să aveţi un cont activat Ladys.

Mai jos aveţi un banner special ce vă duce la formularul de înscriere. Daţi click pe banner şi completaţi corect formularul de înregistrare Ladys. Utilizaţi date corecte în pentru completarea formularului pentru activare cont Ladys. După inscriere logaţi-vă în cont, completaţi adresa poştală şi comandaţi un singur catalog Ladys ca pe un singur produs. Îl veţi primi gratuit acasă (selectaţi expedierea cu costuri zero prin poştă).

Inscriere Ladys

Ladys comandă

Comanda Ladys se lansează doar din contul personal. Şi, din acest motiv, aveţi nevoie de activare cont Ladys. Nu este greu să vă activaţi contul Ladys pentru că nu sunt solicitate multe date la ănscriere. Însă, pentru inregistrare şi activare cont Ladys, este necesar sa utilizaţi date corecte. Utilizaţi o adresă corectă de e-mail şi, mai ales, un număr de telefon mobil funcţional. Nu uitaţi să vă logaţi în contul personal Ladys şi să comandaţi catalogul gratuit după ce vă activaţi contul în magazinul de cosmetice online.

Înscriere Ladys

Activaţi-vă contul Ladys prin înscriere. După înregistrare vă puteţi lansa propria comanda cu reducere funcţie de valoarea totală. La comenzile de minim 123 de lei (preţ catalog Ladys) aveşi un discount de 25%. În plus, la această valoare de comandă, beneficiaţi de un catalog gratuit în colet dar şi transport gratuit prin curier rapid.

Ladys este singura firma din România care oferă transportul gratuit prin curier rapid. Cu alte cuvinte, orice comandă de minim 123 lei vă este adusă la uşă în mod gratuit de curier. O comandă care beneficiază şi de reducere de 25%. Comandă Ladys care conţine în colet şi un catalog gratuit – cea mai nouă broşură.

Inscriere Ladys

Catalog Ladys

La înregistrare şi apoi la activarea contului (dacă utilizaţi bannerul de mai sus) primiţi acasă catalogul gratuit Ladys. Aceţi astfel ocazia să consultaţi oferta de produse cosmetice Ladys. Un catalog cosmetice Ladys este publicat la aproximativ 45 de zile. Fiecare catalog cosmetice Ladys include ofertele pentru campania pentru care este publicat.

Consultati catalogul Ladys pentru a afla cele mai noi oferte. Ladys este o firma romaneasca ce comercializează online produse cosmetice. La activare cont Ladys aveţi la dispoziţie toate ofertele de reduceri prin comanda din cont personal din magazinul online.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's