Cosmetice Ladys: activare cont

Aţi ajuns unde trebuie pentru inscriere Ladys. Cum îţi activezi contul Ladys? Completezi formularul de înscriere Ladys. Cu siguranţă că ai auzit de firma Ladys. La înscriere Ladys primeşti catalogul gratuit. Catalogul Ladys este publicat la interval de aproximativ 45 de zile. Ladys s-a impus deja pe piaţa românească de cosmetice online. Produsele Ladys sunt adaptate la buzunarul românilor. Produse cosmetice de calitate cu un bun raport calitate/preţ. Toate produsele cosmetice Ladys pot fi cumpărate cu reduceri. Dar pentru asta trebuie să aveţi un cont activat Ladys.

Pentru înscriere Ladys mai jos aveţi un banner special ce vă duce la formularul de înscriere. Daţi click pe banner şi completaţi corect formularul de înregistrare Ladys. Utilizaţi date corecte în pentru completarea formularului pentru activare cont Ladys. După inscriere logaţi-vă în cont, completaţi adresa poştală şi comandaţi un singur catalog Ladys ca pe un singur produs. Îl veţi primi gratuit acasă (selectaţi expedierea cu costuri zero prin poştă).

Inscriere Ladys

Ladys comandă

Comanda Ladys se lansează doar din contul personal. Şi, din acest motiv, aveţi nevoie de activare cont Ladys. Nu este greu să vă activaţi contul Ladys pentru că nu sunt solicitate multe date la ănscriere. Însă, pentru inregistrare şi activare cont Ladys, este necesar sa utilizaţi date corecte. Utilizaţi o adresă corectă de e-mail şi, mai ales, un număr de telefon mobil funcţional. Nu uitaţi să vă logaţi în contul personal Ladys şi să comandaţi catalogul gratuit după ce vă activaţi contul în magazinul de cosmetice online.

Înscriere Ladys

Activaţi-vă contul Ladys prin înscriere. După înscriere Ladys vă puteţi lansa propria comanda cu reducere funcţie de valoarea totală. La comenzile de minim 123 de lei (preţ catalog Ladys) aveşi un discount de 25%. În plus, la această valoare de comandă, beneficiaţi de un catalog gratuit în colet dar şi transport gratuit prin curier rapid.

Ladys este singura firma din România care oferă transportul gratuit prin curier rapid. Cu alte cuvinte, orice comandă de minim 123 lei vă este adusă la uşă în mod gratuit de curier. O comandă care beneficiază şi de reducere de 25%. Comandă Ladys care conţine în colet şi un catalog gratuit – cea mai nouă broşură.

Inscriere Ladys

Catalog Ladys

La înregistrare şi apoi la activarea contului (dacă utilizaţi bannerul de mai sus) primiţi acasă catalogul gratuit Ladys. Aceţi astfel ocazia să consultaţi oferta de produse cosmetice Ladys. Un catalog cosmetice Ladys este publicat la aproximativ 45 de zile. Fiecare catalog cosmetice Ladys include ofertele pentru campania pentru care este publicat.

Consultati catalogul Ladys pentru a afla cele mai noi oferte. Ladys este o firma romaneasca ce comercializează online produse cosmetice. La activare cont Ladys aveţi la dispoziţie toate ofertele de reduceri prin comanda din cont personal din magazinul online.

Ce este necesar pentru înscriere Ladys

Aveţi nevoie de o adresă corectă şi funcţională de email. Adresa de email este utilizată atât la înscriere Ladys cât şi pentru a primi informaţii despre primirea catalogului sau comandă. Aveţi nevoie şi de un număr de telefon. Acesta este extrem de necesara în situaţia în care lansaţi comenzi. Înainte de a veni la uşa sau poarta dumneavoastră curierul vă sună la telefon. Fără telefon nu vă puteţi înregistra, nu primiţi comenzi.

Pentru înscriere Ladys aveţi nevoie de completarea adresei. Adresa de domiciuliu trebuie completată cu corectitudine, inclusiv prin adăugarea codului poştal. Nu este obligatoriu să adăugaţi codul poştal dar ajută la rapiditate pentru expedierea catalogului gratuit. Toate aceste informaţii sunt necesare pentru a deveni reprezentant Ladys.

Este important de reţinut că după înscriere Ladys nu aveţi obligaţii de comenzi. Înregistrarea Ladys este gratuită.

Înscriere Ladys

Catalogul gratis la înscriere Ladys

După înscriere Ladys firma vă trimite un catalog gratuit. Pentru a primi catalogul cu produse este necesar să urmaţi câţiva paşi. După înregistrare este necesar să vă logaţi în cont. După ce intraţi în contul personal va trebui să vă completaţi adresa poştală. Cum ar putea cineva să vă trimită catalogul gratuit dacă nu are adresa poştală? Din acest motiv este necesar să completaţi cu atenţie adresa poştală, acolo unde o să primiţi catalogul gratuit. După ce completaţi adresa dați click pe catalog, în dreapta sus.

Comandaţi un catalog, ca pe un singur produs. IGNORAŢI preţul. Finalizaţi comanda. Nu uitaţi că trebuie să bifaţi Poşta română pentru a primi catalogul gratuit. După ce finalizaţi comanda în aproximativ 6 zile lucrătoare veţi primi catalogul la poşta sau în cutia poştală.

Dacă vă este trimis catalogul gratuit prin scrisoare recomandată şi poştaşul nu vă găseşte acasă o să vă lase un aviz. Cu avizul poştal vă prezentaţi la poştă. Este necesar ca adresa de livrare să fie aceeaşi cu cea din buletin. Daca aveţi în zonă un factor poştal de treabă vă poate lăsa catalogul gratuit la cutie. Dacă nu va trebui să mergeţi la poştă după catalogul gratuti Ladys.

Explicaţii video pentru catalogul gratuit Ladys

În fereastra de mai sus aveţi un tutorial video. În clipul video youtube vi se explică ce trebuie să faceţi pentru a primi catalogul gratuit la înscriere Ladys. Prezentarea video cuprinde exact explicaţiile de la titlul anterior. Doar că aveţi şi imagini, o captură vide exact cu modul de comandă a catalogului gratuit după înscriere Ladys.

Avantaje după înscriere Ladys

Deja aţi aflat de catalogul gratuit. După înscriere Ladys beneficiaţi de transport gratuit pentru orice comandă de minim 100 de lei (preţ de catalog). Firma de cosmetice vă oferă de asemenea testere gratuite de parfumuri funcţie de valoarea comenzilor. Pentru prima comandă de minim 130 de lei veţi primi un set cu 15 testere parfumuri. Adăugaţi la aceste avantaje şi reducerea de preţ. De exemplu, la o comandă de minim 123 de lei aveţi un diiscount de 25%.

După înscriere Ladys aveţi foarte multe beneficii.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: