Catalog Ladys 2018 C1

Catalog Ladys 2018 C1. Ladys cosmetice catalog pentru ianuarie 2018. Un catalog Ladys valabil pentru comenzi în C 1. Primul catalog Ladys pe 2018 valabil pentru comenzi în perioada 21 decembrie 2017 – 25 ianuarie 2018. „Începe anul cu cele mai bune preţuri” este titlul acestui nou catalog Ladys. Şi putem regăsi această intenţie din promoţiile pe care le regăsim prezentate în viitoarea broşură Ladys. Campania 1 pe 2018 vine cu foarte multe reduceri. Un catalog cosmetice ce doreşte să vîndă cât mai multe produse. Ape de parfum la doar 17 lei, parfumuri 50 ml. la 47 de lei sau chiar 27 de lei sunt printre ofertele acestui catalog. Gelurile antireumatice la 500 ml sunt la prețul de 18 lei, mascara la preturi cuprinse între 8 si 17 lei, fard de pleoape cu 21 de culori la 23 de lei.

Catalog Ladys cu foarte multe preţuri speciale. Ojele de exemplu sunt intre 4 şi 6 lei, cremele anti-rid Regal la 32 de lei. Pentru a vedea toate aceste preţuri speciale consultaţi acest catalog în format online.

După înscriere logaţi-vă în cont. Apoi comandaţi un singur catalog ca pe un singur produs într-o singură comandă. Finalizaţi apoi comanda selectând ca mod de expediere Poşta Română. Veţi primi catalogul cosmetice gratuit acasă.

Catalog Ladys 2018

Catalogul Ladys are 142 de pagini. Puteţi consulta acest catalog în fereastra de mai sus. Catalogul în versiune online este identic cu cel tipărit. Pentru a răsfoi paginile daţi click pe săgeţile laterale. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul dispozitivului. Un catalog online pe care îl puteţi consulta de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefon mobil sau tabletă.

Produse cosmetice de calitate pe care le puteţi cumpăra oricând la un preţ avantajos. Consultaţi broşura online pentru a cunoaşte ofertele din această campanie. Înscrierea este absolut gratuită şi fără obligaţii. La comenzi de valoare mai amre discountul este de 25% – 42%. Cu cât creşte valoarea comenzii cu atât mai mare este discountul.

Catalogul este publicat la interval de aproximativ 45 de zile. Puteţi consulta cel mai recent catalog pe acest website. În măsura în care este disponibil găsiţi şi catalogul următor. Catalogul Ladys în curs este permanent prezentat pe acest site pe o pagina dedicată.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's