Lady’s Brosura 3 aprilie-mai 2015

Catalogul 3 Ladys: aprilie mai. Noua Brosura Lady’s intra in vigoare pe 1 aprilie. Ladys: campaniii si produse noi. Un catalog Lady’s cu pagini parfumate. Poti mirosi aroma parfumului prezentat in catalog atingans cu degetul si apasand acea zona indicata ca mostra cu „atinge aici si testeaza aroma”. Astfel, pentru parfumurile originale frantuzesti ID Sangado poti testa aromele atingand zona parfumata din catalogul Ladys. Paginile parfumate din catalogul Ladys promoveaza produsele de calitate de la ID Sangado. Prin pagina parfumata testezi practic aroma parfumului. Atentie: pentru un razultat satisfacator trebuie sa aveti mainile curate si sa apasati cu buricul degetului cercul in care se afla parfumul in pagina. Apasati si miscati usor stanga-dreapta. Apoi mirositi buricul degetului pentru a testa aroma parfumului.

Oferta bun venit Lady's 3Paginile parfumate din Catalogul 3 Ladys pe 2015 le gasiti intre 11 si 17. Practic, in paginile 11-17 din catalogul Ladys aprilie-mai 2015 gasiti pagini parfumate cu aromele parfumurilod de la Sangado. Campania 3 Ladys pe 2015 continua astfel promovarea paginilor parfumate din cataloagele precedente. Catalogul Ladys il poti primi gratuit in urma inscrierii si activarii contului in magazinul online. Nu rata in noul catalog Ladys pe 2015 produsele care o sa iti faca vara mai usiara. Este vorba de accesoriile pe baza de cristale HydroQuartz si produsul Aqua CoolKeeper sigur si non-toxic.
Ladys Catalog 3 aprilie-mai 2015Cand pui Aqua CoolKeeper  in apa, HydroQuartz-ul special se activeaza si se activeaza formand un gel racoritor. Acest gel HydroQuartz absoarbe caldura corpului tau si o elimina prin evaporare. Te racoresti instant si continuu. Un produs distribuit in Romania doar de Lady’s.
Aqua CoolKeeper ramane recep apana la 2 zile! Se poate spala usor si reutiliza tot timpul. Nu ai nevoie de congelator sau frigider.
Consulta aceste produse, impreuna cu manseta racoritoare sau bandana adaptata la pagina 3 din Ladys Catalog 3 pe 2015.

Pagini parfumate catalog

Pagina parfumata LadysNu este o noutate. Si puteti consulta in catalogul Lady’s paginile parfumate. Respectiv, cate o pagina parfumata pentru fiecare apa de parfum de la ID Sangado promovata in catalogul Ladys. Pagini parfumate cu mostre de parfum inserate in pagina. Apasati cu degetul pe zona marcata pentru testarea aromei. Primele pagini din catalogul Ladys ce contin mostre sunt dedicate parfumurilor de la Sangado. Paginile parfumate din brosura Ladys pot fi consultate pana la pagina 17.
Catalogul Ladys 3 pe 2015 il primiti gratis in cutia psotala in urma inscrierii in magazinul online. Este Catalogul Ladys pentru campania 3 pe 2015, valabil pentru lunile aprilie-mai.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's