Ladys Catalog 4 vara: mai, iunie, iulie 2015

Un catalog Ladys de sezon. Oferta Lady’s mai-iunie iulie 2015. Catalogul 4 Ladys online. Consulta de la Ladys catalogul cel mai nou pe 2015. Noi produse, campanii de sezon, produse adaptate solicitarilor pentru vara. Un catalog ladys cu 168 de pagini, produse si reduceri noi. Pentru a consulta catalogul online Ladys pe tot ecranul click pe Click to read. Catalogul tiparit Ladys il primesti absolut gratuit dupa activarea contului de client in magazinul online. fara obligatii de comenzi, fara obligatii suplimentare. Dupa completarea formularului de inregistrare in magazinul online pe adresa postala utilizata vei primi absolut gratuit un catalog Ladys gratuit. Primiti Catalogul 4 Ladys mai-iunie-iulie 2015 in orice omanda facuta la Lady’s.

Oferta bun venit Lady's 3Catalog 4 Ladys/2015: 42% discount. Campanie 4 Ladys mai-iunie-iulie. Lady’s gratuit: transport, testere, catalog. Oferta Ladys valabila pentru mai-iunie-iulie 2015, produse si campanii de promovare noi. Foarte multe noutati in domeniul produselor pentru ingrijirea parului. Foarte important: inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii.
In primele pagini ale catalogului Ladys gasiti informatii despre noua oferta: vopseaua permanenta pentru par Color Time cu complex de laptisor de matca. Nou: balsamul nuantator Leganza, cu o noua formula italiana, principiu nou de colorare. Produse cu Aloe Vera pentru hidratarea pielii – le gasiti in primele pagini ale catalogului ladys mai-iunie-iulie 2015. Oferta de vara de la Ladys, Camapanie 4 Lady’s pe 2015.

Catalog 4 Ladys 2015 vara mai,iunie,iulie Ladys iti ofera ocazia de a consulta in detaliu produsele comercializate prin intermediul unui catalog online cu produsele cosmetice, parfumurile si accesoriile comercializate. consultati pe acest site cel mai nou catalog Ladys pe 2015. Reduceri de pana la 42% de la Ladys (functie de valoarea totala a comenzii). 15 testere gratuite de parfumuri in prima comanda de minim 110 ron facuta la Ladys. Transport gratuit prin curier rapid Ladys in peste 2200 de localitati din tara.

produsele comercializate online de Ladys au un foarte bun raport calitate/pret, cu reduceri substantiale pentru comenzile ce depasesc 125 ron. Ladys este o firma romaneasca de comercializare produse cosmetice, parfumuri si accesorii. Ladys publica un nou catalog la o perioada de aproximativ 45 de zile. Acest catalog, cu numarul 4 pe 2015, corespunde campaniei 4 Ladys si este valabil pentru comenzi online pana la 1 iulie.  De reduceri, testere gratuite, catalog gratis cat si transport gratuit prin curier rapid beneficiaza atat clientii Ladys cat si reprezentantii care si-au dezvoltat propria retea pentru un venit suplimentar. Orice clienta Ladys, pe langa accesul la produsele din magazinul online, poate opta in orice moment pentru castiguri suplimentare, pentru a-si dezvolta propria retea. Dupa inregistrarea in magazinul online pe care o puteti face gratuit si fara obligatii accesand orice banner de pe acest site vi se activeaza contul Lady’s. Odata activat contul Ladys veti primi permanent informatii importante despre produsele comercializate de Ladys cat si despre pasii si metodele simple de urmat pentru a castiga un venit suplimentar cu Ladys.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's