Ladys catalog ianuarie 2017

Catalogul 1 Ladys pe 2017. Prima campanie Lady’s pe 2017. Catalog Ladys valabil pana la 26 ianuarie. Ladys catalogul ofertelor de inceput de an 2017. Brosura Ladys online o puteti consulta chiar pe aceasta pagina. Daca doriti sa primiti catalogul gratuit Ladys trebuie sa va activati contul in magazinul online dand click pe bannerul de mai jos. Dupa ce va activati contul in magazinul Ladys: logati-va si comnandati un singur catalog ca pe un singur produs ignorand pretul. Finalizati comanda si asteptati sa primiti catalogul Ladys in cutia postala pe adresa pe care ati facut comanda. Catalogul Ladys il primiti absolut gratuit (nu luati in seama pretul atunci cand comandati un singur catalog). Pentru inscriere accesati banerul de mai jos. Pentru a vedea catalogul Ladys in varianta online dati click pe coperta de catalog.

Inscriere Catalog Ladys


Ladys ianuarie 2017 catalogCatalogul Ladys pe luna ianuarie 2017 il puteti consulta in versiuea online dand click pe coperta de catalog de mai sus. Noul catalog Lady’s este valabil pana pe data de 26 ianuarie, perioada de valabilitate in care puteti lansa comenzi din el. Este un catalog nou Ladys cu foarte multe oferte de preturi si reduceri pentru a compensa perioada de vanzari de Craciun. Veti gasi in ultimul catalog Ladys foarte multe produse la preturi speciale pe care le puteti cumpara doar dupa ce va activati contul in magazinul online al firmei de produse cosmetice Ladys.

2 Comments
 1. Reply
  Dodan Raluca ianuarie 16, 2017 at 11:02 am

  Cum pot face comanda ???Doresc sa fiu reprezentant .

  • Reply
   Lady's ianuarie 17, 2017 at 9:13 am

   Trebuie sa va activati contul in magazinul online Ladys. Comanda se face dupa ce va activati contul si va logati. Pentru actiuvarea contului dati click AICI. Sau dati click pe bannerul de sus.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's