Ladys catalog noiembrie-decembrie

Catalog Ladys C10. Lady’s catalogul valabil 21 noiembrie – 20 decembrie. Un catalog Ladys dedicat ofertelor pentru Sarbatorile de iarna. Foarte multe produse cu reduceri si oferte speciale. Catalogul este valabil pentru promotii in perioada campaniei 10. Toate produsele Ladys le puteti cumpara din contul eprsonal cu reduceri de pana la 42% fata de pretul de catalog. Reducerea se aplica in functie de valoarea totala a comenzii. Pentru comanda de minim 123 de lei de exemplu beneficiati de o reducere de 25% fata de pretul afisat in Catalogul Ladys.

Catalogul Ladys C10 noiembrie-decembrie il puteti consulta pe aceasta pagina. Catalogul gratuit Ladys il primiti la activarea contului. Pentru inregistrare accesati bannerul lateral de inscriere. Dupa inscriere este necesar sa va logati in cont cu datele utilizate la inregistrare. Apoi completati adresa postala. Apoi dati click pe catalog si comandati un singur catalog intr-o singura comanda. Ignorati pretul si finalizati comanda. catalogul Ladys gratuit il primiti in aproximativ 7 zile lucratoare.

Ladys Catalog C10

Catalogul Lady’s pentru Campania 10 in format online. Ladys catalogul valabil pentru comenzi in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Pentru a mari catalogul pe tot ecranul dati clic pe patrat. Apoi, pentru a rasfoi paginile catalogului Ladys dati click pe sagetile laterale.

Catalogul Ladys este actualizat permanent pe acest site. Catalogul Lady’s online este identic cu cel tiparit.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: