Lady’s Catalog Campanie 3 aprilie-mai

Ultimul Catalog Ladys. 2016 Ladys Catalog valabil aprilie-mai. O brosura Lady’s de sezon. Cel mai nou catalog Ladys poate fi consultat in varianta online pe acest site dedicat celor mai noi aparitii ale brosurii Lady’s. Pentru vizionare catalog (pe mobile sau tablete) Click to read sau click pe fotografia alaturata pentru calculatoare/desktopuri. Nu uitati ca Lady’s ofera catalogul tiparit in mod gratuit atat pentru reprezentantii si clientele active cat si la inscriere. Daca nu aveti inca un cont si doriti catalogul gratuit dati clic pe bannerul de mai jos pentru a ajunge pe pagina de activare a contului in magazinul online de cosmetice si accesorii. Odata activat contul, pe adresa completata in formularul de inregistrare va fi expediat catalogul Ladys tiparit.

Catalog Ladys CosmeticePentru a ajunge catalogul gratuit Ladys in cutia dv postala este necesar sa completati adresa postala corecta. Si sa utilizati o adresa valida de email pentru ca aveti nevoie sa va activati contul Ladys si implicit, dupa activare, sa se lanseze expedierea catalogului gratuit de catre sistemul informaticLadys mentine reducerile practicate pana acum inclusiv pentru cliente. Asadar, reducerile de pana la 42% sunt aplicabile pentru orice client care face o comanda in magazinul online Ladys. Discounturile depind de valoarea totala a comenzii. Primele discounturi de 5% se aplica pentru comenzile Ladys de minim 65 de lei, la comanda de minim 100 lei se aplica un discount de 10% iar pentru comenzile de peste 133 lei se aplica o reducere de 25% fata de preturile afisate in catalog. Pentru comanda de minim 250 lei se aplica un discount Ladys de 30%. Reducerea maxima este oferita de ladys pentru comenzile de peste 400 lei pentru care se primeste un discount de 42%.

Magazinul tau LadysLadys Catalog nou

Produsele Ladys pot fi comandate doar de persoanele care au un cont activ in magazinul online. Cosmeticele, parfumurile si accesoriile Lady’s sunt disponibile doar online. Important: transportul comenzilor este suportat de Ladys. Pentru toate comenzile Ladys asigura transportul gratuit iar pentru comenzile de minim 100 ron Lady’s asigura transportul prin curier rapid pana la usa dv. Este important sa mentionati cand faceti comanda cum doriti sa se faca livrarea. Exista zone – adevarat putine – in care nu se poate aisgura transportul prin curier rapid. In acele zone se asigura transportul gratuit prin Posta Romana. Dar sunt peste 2200 de localitati unde Ladys asigura transportul gratuit al comenzilor prin curier rapid.

Important: plata comenzilor se face insistem ramburs. Platiti contravaloarea comenzii atunci cand primiti coletul prin curier rapid (sau cand ridicati coletul de la posta).

Ladys este o firma romaneasca de comercializare online a produselor cosmetice, accesoriilor, parfumurilor, produselor de ingrijire. Inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii.

2 Comments
  1. Reply
    Chirița diana aprilie 15, 2016 at 8:27 am

    Doresc un catalog

  2. Reply
    Vasloban Maria aprilie 21, 2016 at 5:22 am

    Buna ziua as dori un catalog

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's