Ladys Catalog 4 pe 2016

Cel mai nou Catalog Ladys pe 2016. Brosura noua Lady’s valabila din 12 mai. Ladys Campanie 4 pe 2016. Un catalog Ladys ce poate fi utilizat pentru comenzi din 12 mai pana pe 20 iunie. Pana la intrarea in vigoare a urmatorului catalog Ladys faceti comenzile din brosura 3 pe 2016, oferte comerciala valabile pana pe 12 mai. In noua brosura firma romaneasca de comercializare cosmetice, parfumuri si accesorii de ingrijire vine cu noi oferte. Noutati absolute in ultimul catalog Ladys: parfumuri de dama si barbatesti. Ofertele noi le gasiti in paginile 2-3 ale catalogului Campanie 4 Lady’s pe 2016: parfumurile si deodorantele Nike in versiune de dama sau pentru barbati. La pagina 5 din urmatoarea brosura veti gasi mai multe produse barbatesti noi din gama apelor de toaleta. Dar sio gama noua de ape de toaleta pentru femei in pagina 4. Toate aceste produse sunt la pretul de 21 de lei pentru 100 ml. Sunt ape de parfum cu esente de durata, cu arome puternice pentru barbati (lemnos aromatic, lemnos citric, cald condimentat).

Ladys Catalogul
Tot la sectiunea de noutati, la pagina 6 din noul catalog Ladys aveti baza pentru machiaj de la Impala dar si creionul pentru contur precis pentru buze. Cremele de baza pentru machiaj de la Ladys sunt in mai multe versiuni functie de nuanta dorita. La sectiunea de noutati din ultima brosura Ladys veti gasi si o crema pentru intensificarea bronzului si laptele de corp pentru protectie solara SPF50.  In zona mastilor de fata, tot noutati, la pagina 8 gasiti masca de fata purificatoare cu argila si minerale, masca de fata cu argila si avocado, masca de fata cu castraveti, masca de fata cu carbune si zahar brun. Toate acest produse au pretul de 6,50 pentru fiecare plic ce contine masca de fata. Pagina 9 a ultimului catalog Ladys este tot cu noutati: o gama noua de after shave-uri. Cu aroma de mosc sau gama Macho – Sea Wind. Toate aceste after shave-uri sunt la pretul de 17 lei/bucata.

Cel mai nou catalog de la Ladys il primiti in orice comanda facuta in magazinul online de produse cosmetice sau accesorii. La inregistrare si activare cont Ladys primiti in cutia postala un catalog gratuit de la Lady’s.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: