Ladys Campanie 5 iulie-august 2015

Ladys catalog nou. O brosura Lady’s iulie-august. Catalogul Ladys valabil ptr vara 2015. Consulta catalogul Ladys ultim. Noutate Lady’s in catalogul iulie-august: unghii 3d, seturi de manichiura pentru un aspect modern. Nail Art 3D la 9,99 lei, reducere 25%. Strong Man: gama parfumuri Ladys pentru barbati la 26,55 lei. Esente intense de parfum intr-o colectie de lux pentru barbati. Pentru a consulta catalogul online Ladys, pe tot ecranul, dati click pe Click to read. Ultima brosula Lady’s in format online. Ofertele cele mai noi de la Ladys: catalog cosmetice, parfumuri si accesorii. Alege Ladys pentru oferta profesionala de produse cosmetice, parfumuri si accesorii.

Magazinul tau LadysConsulta pe acest site oferta Ladys. Catalogul ultim Lady’s in varianta online. Ladys ofera periodic un nou catalog cu produse cosmetice, parfumuri, produse de ingrijire si accesorii. Catalog Ladys cu pagini parfumate.

Catalogul urmator de la Ladys intra in vigoare la 1 iulie. Produse noi Ladys: cosmetice, parfumuri si accesorii. Catalogul 5 Lady’s pe 2015 este valabil pana la 31 iulie. Important, actualul catalog este valabil pentru comenzi pana la sfarsitul acestei luni.
Ladys Catalog 5 iulie augustFoarte multe produse in acest nou catalog Ladys, brosura valabila pe perioada de vara, cu reduceri substantiale. Cosultati catalogul online disponibil pe aceasta pagina sau solicitati catalogul gratuit de la Ladys. Cum primiti catalogul gratis Lady’s? Daca sunteti deja client/clienta Ladys, cu un cont activ (daca ati facut deja in trecut o comanda Ladys), comandati un catalog Ladys ca pe un singur produs. Finalizati comanda. Veti primi noul catalog Ladys in cutia postala.
Catalogul gratuit Ladys pentru o clienta noua. Este foarte usor de obtinut. Dati click pe bannerul Ladys de pe acest site, ajungeti la formularul de inregistrare directa. Completati formularul de inscriere Ladys cu date complete si valide. Pe adresa postala veti primi catalogul gratuit. Asadar este foarte important sa completati cu atentie adresa dv. La fel de important este sa utilizati o adresa functionala si valida de e-mail. Pe adresa de email veti primi de la Ladys codul de activare a contului in magazinul online Lady’s. Odataactivat contul prin adresa de e-mail in sistemul informatic se va lansa trimiterea catalogului gratuit Ladys catre adresa postala completata in formular. Contul Ladys se activeaza urmand toti pasii cu atentie, in formularul de inscriere. Astfel, veti primi catalogul gratuit Ladys dupa activare cont Ladys.

Pe acest site specializat veti gasi in permanenta cel mai nou catalog Ladys si informatii despre produsele comercializate de aceasta firma romaneasca. Alege o firma de prestigiu, cu capital romanesc pentru cosmetice, parfumuri si accesori. Consulta periodic ofertele si reducerile catalogului Lady’s.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's