Ladys catalog martie

Catalog Ladys Cosmetice nou. Ladys catalog martie 2017. Un catalog Lady’s pentru 8 Martie. Ladys Cosmetice aduce un nou catalog pentru campania 3 pe 2017 cu produse si oferte noi. Nu uitati ca primiti un catalog gratuit la activarea contului Ladys. Daca aveti deja cont activat Ladys si ati facut cel putin o comanda in ultimele 3 luni puteti de asemenea sa comandati catalogul gratuit pe care il veti primi acasa. Catalogul gratuit Ladys il comandati din contul personal dupa activarea contului. Retineti ca puteti comanda un singur catalog gratuit Ladys, intr-o singura comanda, cu un singur produs. Inscrierea Ladys nu va obliga la comenzi sau la a inscrie pe cineva, la comenzi sau alte obligatii. Pur si simplu va activati contul Ladys si beneficati de reduceri la comenzile directe facute online.

Ladys Catalogul

Catalogul Ladys


Catalogul Ladys il primiti in orice comanda in mod gratuit. Daca nu avti inca un cont Ladys il puteti activa de pe acest site. Apoi urmariti clipul video de mai jos pentru a comanda catalogul gratuit Ladys.

Catalog gratuit Ladys

Clipul video de mai sus explica pas cu pas cum se comanda de la Ladys catalogul gratuit. Un catalog Ladys comandat intr-o singura comanda ignorand pretul de 1,28 lei.

2 Comments
 1. Reply
  Stănescu Yazmina martie 7, 2017 at 1:42 pm

  Catalogul nu a ajuns ce sa fac?

  • Reply
   Lady's martie 11, 2017 at 2:57 pm

   Catalogul trebuie comandat dupa activarea contului Ladys. Catalogul nu vine automat. Dupa ce va activati contul trebuie sa va logati in cont si mai intai sa completati adresa completa a dv. Apoi, dupa ce completati adresa psotala, comandati un catalog ladys ca pe un singur catalog ignorand pretul. Finalizati comanda pentru un singur catalog pe care il asteptati sa ajunga in aproximativ 7 zile lucratoare prin Posta Romana. Daca nu va descurcati folositi pagina de facebook pentru a ne scrie. Aveti sici informatii despre cum se comanda catalogul gratuit: http://ladyscatalog.ro/cum-se-comanda-catalogul-gratuit/

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's