Lady’s catalog nr. 6 pe 2013

Un catalog Lady’s cu oferte valabile in perioada 3 septembrie – 14 octombrie 2013, catalogul cu numarul 6 ce corespunde campaniei 5 Ladys pe acest an. Pana la sfarsitul lunii august cand va fi disponobil si online acest nou catalog Lady’s il puteti primi in varianta tiparita in orice comanda. Primiti catalogul gratuit Ladys in urma inscrierii in magazinul online (si logarii cel putin odata) sau, daca aveti deja un cont activ, comandand un singur catalog care va ajunge in cutia dv. postala pe adresa completata in datele de cont. Aceeasi procedura poate fi urmata si in cazul crearii unui cont nou: va logati in contul personal Lady’s si comandati un singur catalog, ca pe un singur produs (nu veti plati ptr el chiar daca apare afisat pretul de produs). Finalizati comanda de un catalog si in aproximativ 8 zile lucratoare il veti avea in cutia postala. Important: datele dv. de cont, completate la inscriere, trebuie sa contina adresa postala corecta si o adresa valida si functionala de e-mail pentru activarea contului Lady’s.
Catalogul Ladys in curs contine toate informatiile despre ofertele, preturile, discounturile produselor. In sectiuni speciale sunt prezentate informatii despre noutati, produse de machiaj, parfumuri, produse de ingrijire masculina, produse de igiena si ingrijire speciala, pentru ingrijirea tenului, pentru ingrijirea parului. Aceste sectiuni sunt delimitate in catalogul Lady’s prin zone colorate specific in colturile din dreapta (sus) ale paginilor. Ultimul catalog Lady’s (catalogul cu numarul 6/2013) are 164 de pagini plasticate. Inainte de a intra in vigoare, pe data de 3 septembrie, si cand va fi disponibil si online, primiti acest catalog nou Ladys in orice comanda, asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol de promovare a ultimei brosuri Lady’s.

Lady’s catalogul 6-2013

Cel mai nou catalog Lady’s pe 2013, cu numarul 6, intra in vigoare din 3 septembrie si este valabil pana pe data de 14 octombrie. Un catalog dominat de produsele care se afla in topul preferintelor clientelor: Mascara Volume dinamic (10.ml, 11.99 lei) si trusa fard de pleoape cu 2 aplicatoare si 14 culori diferite (nuante sidefate, metalizate si mate) – 21 gr. la 22,99 lei. Cele doua produse, cele mai preferate de cliente, sunt rpezente si pe coperta catalogului sub deviza „Cucereste toamna prin stil si eleganta!”.
Noul catalog Ladys are 164 de pagin plasticate si in paginile 150-163 sunt prezentate produsele din stocul limitat ce au reduceri de pana la 605. Este vorba in principal de bratari, cercei si brose placate cu argint sau realizate in serie limitata. In aceleasi pagini se regasesc ceasuri de dama cu reduceri de 20%-40%. Pe ultima pagina de catalog, in aceeasi gama a reducerilor, cremele Regal Age Control (botox creme de zi si botox creama de noapte) ce au pretul de catalog cu 30% redus. Asadar 13 pagini dominate de reduceri, produse in limta stocului disponibil. Puteti consulta aceste pagini daca va inscrieti in magazinul online si va logati in cont pentru a activa cererea de catalog gratuit. Catalogul online va fi disponibil spre sfarsitul lunii.

Noutati Lady’s catalog 6-2013

Un catalog Ladys asteptat peste vara care include foarte multe noutati in gama produselor cosmetice cu care v-a obisnuit. Exista chiar un set de pagini marcate in coltul din dreapta (sus) cu mentiunea „Noutati” Lady’s.
Din nou in catalog, la cererea clientelor, rujul si luciul de buze Silky Touch ce ofera o culoare stralucitoare si un volum spectaculos buzelor (14,99 lei pret de catalog).
la pagina 5 a brosurii Ladys, ca noutate, pudra compacta cremoasa. O formula speciala ce imbina beneficiile a 3 produse intr-unul singur: fond de ten pudra corector.Tot la pagina 5, ca produs cosmetic nou: mascara double effect Silky Touch (1.strat de baza fortifiant 2extravolum de culoare neagra).
Nou in catalogul Ladys: kit de manichiura frantuzeasca. In doua variante, pentru o manichiura frantuzeasca impecabila. Gasiti aceste produse la pagina 6 din Brosura Ladys la pretul de 13,99 lei.
Tot pentru ingrijirea unghiilor, gasiti in noua brosura Ladys, ca noutate, lacul de unghii Catherine Arley (culoare intensa la un pret accesibil de 5,99 lei).
Nou: dizolvant cu burete (nu contine acetona). Dizolvant fara acetona: curata delicat lacul fara sa atace si sa usuce unghiile (9,99 lei). In aceeasi gama, tot la pagina 17 a catalogului Ladys: intaritor pentru unghii (6,99 lei), dizolvant pentru oja (7,09 lei), ultei pentru uscare rapida (10,85 lei), discuri demachiante din bumbac 100%.
La pagina 135, in zona paginilor brosurii dedicate ingrijirii parului, sunt mai multe produse cosmetice noi. Tratament cu extract din melci pntru modelarea si crearea buclelor (3 in 1). Tratament reparator (pentru par) cu extract din melci, Tratament-crema cu ulei de argan pentru indreptarea parului (18,99 lei). Aceste 3 produse pentru ingrijirea si tratarea parului sunt noutati Ladys in catalogul 6 pe anul 2013, brosura ce coincide cu campania ce are acelasi numar C6/2013.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's