Ladys Cosmetice la preturi avantajoase

Ladys Cosmetice s-a impus prin cel mai bun raport calitate/pret. Cosmeticele Lady’s sunt accesibile oricarui buzunar. Iar catalogul Ladys vine periodic cu oferte si promotii. Brosura este publicata la un interval de aproximativ 45 de zile.

Fiecare catalog Lady’s are campania proprie si produse promovate sau la reduceri pe eprioada de valabilitate. Reducerile sunt valabile doar pe perioada acoperita de catalog. Dar, separat de reducerile specifice fiecarei campanii, sunt reducerile aplicate functie de valoare comenzii. Toate comenzile de peste 65 de lei beneficiaza de reduceri din parte firmei Ladys. Discounturile Ladys ajung pana la 42%. Reducerile se aplica la preturile afisate in catalogul Ladys.

Reduceri Ladys

Cele mai importante reduceri Ladys se aplica pentru comenzile de peste 133 de lei (pret de catalog). De la acest plafon aveti un discount de 25%. La care se adauga transportul gratuit prin curier rapid, catalog gratuit in comanda. Si, daca este prima comanda, veti primi si un set gratuit de mostre parfumuri.

Reduceri Ladys

La comenzile de peste 250 de lei (pret de catalog) beneficiati de o reducere speciala de 30% (fata de preturile afisate in catalog). In mod similar ca la discountul de 25% beneficiati de transport gratuit prin curier rapid, catalog gratuit Ladys in colet. Daca este a doua comanda de valoare mai mare primiti un al doilea set de mostre pentru parfumuri.

Comanda Ladys

Puteti lansa comanda Ladys doar din magazinul online. Si pentru a lansa comanda Ladys aveti nevoie de un cont activat in magazinul online. Respectiv trebuie sa va inscrieti si sa va activati un cont Ladys. Doar comenzile facute online din magazinul de pe internet beneficiaza de reduceri si de discounturi. Mai exact este vorba de comenzile directe pe care le lansati din magazinul online Ladys fara a apela la consultanti, reprezentanti sau intermediari.

Afacere Ladys

Separat de beneficiile pe care le aveti in calitate de clienta prin contul activat puteti sa va dezvoltati si propria afacere Ladys. Afacerea Ladys presupune sa va convingeti prietenii, cunostintele sa isi activeze contul Ladys sub dumneavoastra, in reteaua dumneavoastra. Si, pentru dezvoltarea afacerii Ladys aveti la dispozitie un birou online. Aveti astfel la dispozitie, in contul Ladys, toate instrumentele necesare pentru a porni la drum, pentru a avea propria afacere Ladys.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: