Lady’s soluţia ta de cosmetice online

Produsele cosmetice Ladys sunt deja cunoscute în România. Ladys este o firmă de vânzări directe. Cosmetice Ladys comercializează şi accesorii. Magazinul Ladys online oferă una dintre cele mai bune soluţii pentru cumpărarea de produse cosmetice şi parfumuri. Fiecare cumpărător sau reprezentant cu cont activ poate cumpăra oricând produse cu reducere. Este probabil cel mai important avantaj oferit de această firmă românească. Este vorba de fosta firmă Metropolitan care şi-a schimbat brandul în anul 2008. De atunci firma de cosmetice a vândut sute de mii de produse.

Produsele cosmetice Ladys sunt importate din mai multe ţări. Sunt produse aduse din Germania, Polonia, Turcia, China şi Bulgaria. Potrivit unor statistici prezentate chiar pe magazinul online, firma cu sediul în Bucureşti, are peste 150.000 de clienţi. Unul dintre avantajele pe care le oferă doar această firmă este livrarea gratuită. Toate comenzile ce depăşesc 100 de lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid. Firma a livrat până acum gratuit peste 420.000 de colete. Ceea ce demonstrează că produsele cosmetice Ladys sunt căutate şi cumpărate. Iar timpul mediu de livrare pe care îl prezintă firma este de 48 de ore. În cursul săptămânii, în aproximativ 3 zile după ce aţi lansat comanda, coletul dumneavoastră vă este adus acasă de curier.

Despre Cosmetice Ladys

Firma are sediul în Bucureşti. Şi comercializează în sistem de vânzări directe cosmetice, parfumuri, produse de îngrijire şi accesorii. Potrivit statisticilor, cumpărătorii sunt în proporţie de 70% femei şi 30% bărbaţi. În privinţa statisticilor de vânzări cosmetice Ladys a vândut peste 5 milioane de produse din 2008 până în 2018. Dintre acestea cele mai vândute produse au fost parfumurile şi deodorantele. Urmează ca cifră de vânzări produsele de make-up şi de îngrijire a tenului. Urmează în clasament produsele de întreţinere personală şi îngrijire personală, produsele de îngrijire a părului. Statisticile nu se opresc aici. Firma de cosmetice Ladys a vândut produse pentru copii şi pentru bărbaţi dar şi suplimente nutritive. Accesoriile de damă şi accesoriile cosmetice, ceasurile, bijuteriile, borsetele şi portofelele se numără de asemenea printre cele 5 milioane de produse vândute în ultimii 10 ani.

Se poate spune că Ladys are cele mai avantajoase oferte de pe piaţă. Livrare gratuită prin curier rapid, înscriere gratuită şi fără obligaţii, testere gratuit de parfumuri: sunt avantaje oferite de Cosmetice Ladys. Dacă pentru comenzile la preţ de catalog de 100 de lei aveţi o reducere de 10%, la comanda de peste 133 de lei discountul este de 25%. Adică plătiţi cu un sfert mai puţin faţă de preţurile la care sunt produsele în catalog. Iar comenzile de peste 250 de lei aveţi o reducere de 30%. Adăugaţi la aceste reduceri şi catalogul gratuit pe care îl primiţi de la Ladys după înscriere şi activarea contului.

Lady's Cosmetice Ladys

Afacerea Cosmetice Ladys

Separat de vânzările directe, adresate clientelor şi clienţilor, firma de vânzări directe propune în primul rând o afacere. Un business la care poate aplica orice persoană. O afacere MLM ce oferă câştiguri şi avantaje. Practic, orice client se paote transforma oricând în reprezentant. Contul personal îi oferă un birou cu facilităţi pentru a-şi dezvolta propria afacere. Cu fiecare client sau reprezentant înscris care cumpără produse Ladys veţi avea de câştigat. Înscrieţi şi promovaţi produsele, firma se ocupă de instrumentele necesare pentru a vă dezvolta propria afacere.

În ultimii 10 ani, de când s-a rebranduit din Metropolitan în Ladys, firma a plătit comisioane de 600.000 de euro. În calcule economice, firma a plătit până acum, în 10 ani, aproximativ 1.700 de salarii medii nete în România. Firma ăşi achită cu regularitate şi corectitudine obligaţiile faţă de clienţi şi reprezentanţi.

Pentru mediul online Ladys reprezintă probabil cel mai avantajos program de afiliere. Este vorba atât de afiliaţi persoane fizice cât şi persoane juridice.

Avantaje Cosmetice Ladys

Clienţii sunt încântaţi de aceste produse cu un foarte bun raport între calitate şi preţ. În ultimii 10 ani firma a răspuns la toate solicitările clienţilor şi reprezentanţilor. Avantajele oferite sunt deopotrivă pentru clienţi cât şi pentru reprezentanţi. Pornind de la lansarea comenzii şi până la expedierea lor prin curier rapid totul funcţionează în avantajul clienţilor. Cosmetice Ladys reprezintă una dintre cele mai bune soluţii pentru îngrijire, întreţinere, make-up şi parfumuri. Parfumurile comercializate prin magazinul online au esenţe de durată. Mai mult, puteţi cumpăra toate seturile de parfumuri şi puteţi testa aromele. Un set de testere parfumuri costă mai puţin de 15 lei. Testerele de parfum pot fi primite şi gratuit, în seturi de câte 15, dacă faceţi comenzi mai mari.

Catalogul Ladys este publicat la interval de aproximativ 45 de zile. Catalogul cu produse conţine ofertele şi reducerile valabile pe perioada unei campanii. Pe acest website veţi găsi în permanenţă catalogul în format online. Este o broşură virtuală identică cu catalogul tipărit de la Ladys. Nu uitaţi că după înscriere şi apoi după ce vă activaţi contul şi completaţi adresa poştală puteţi comanda un catalog gratuit. În clipul video de pe această pagină aflaţi cum puteţi comanda broşura gratuită cu produse cosmetice şi accesorii.

Testere gratuite de parfumuri

Este încă un avantaj oferit de cosmetice Ladys. La comenzi mai mari primiţi în colet gratuit seturi cu câte 15 mostre de parfum. La prima comandă de minim 100 de lei (de plată) primiţi setul doi cu testere parfumuri. Iar dacă faceţi o comandă de peste 200 de lei primiţi gratuit un alt set cu 15 mostre de parfum. În total sunt patru seturi diferite de mostre de parfum pe care le puteţi primi gratuit de la Cosmetice Ladys.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: