Lady’s catalog cosmetice online

Oferta prezentata de Lady’s in catalogul tiparit include toate produsele din magazinul online. In urma inscrierii veti primi in mod gratuit catalogul de cosmetice Ladys in cutia postala. Inscrierea in magaziul online nu va obliga la nimic dar aveti in schimb acces la toate ofertele si produsele firmei. Un cont Ladys poate fi creat in 3 minute prin completarea formularului de inregistrare in magazinul online de cosmetice. este necesar ca la inscriere sa completati adresa postala corecta (pentru a primi prin posta catalogul gratuit) si sa utilizati o adresa functionala de e-mail (pentru a putea activa contul). Dupa ce va inregistrati si va logati cel putin odata in magazinul Ladys (pentru activarea contului) pe adresa dv va fi trimis un catalog Ladys tiparit. Pe care il primiti in aproximativ 8 zile lucratoare in cutia postala (este expediat in plic special si ajunge in cutia postala).
O alta modalitate de a comanda catalogul gratuit este: va logati in magazinul online si comandati un singur catalog, ca pe un singur produs. Comandati doar un catalog Ladys (chiar daca va apare un pret: nu veti plati nimic). In termenul amintit veti primi acest catalog in cutia postala.

Catalogul de la Lady’s il primiti si in orice comanda. Indiferent de valoare comenzii veti primi in pachetul de comanda: catalogul in curs Ladys, catalogul vechi, materiale tiparite promotionale, pungute din plastic pentru cadouri cosmetice (de obicei 4 pungute). In prima comanda facuta la Ladys de minim 101 ron veti primi si un set gratis cu 15 testere de parfumuri. In acelasi colet de comanda primiti de obicei si catalogul Sangado cu parfumurile de la aceasta firma (pe teritoriul Romaniei doar Lady’s comercializeaza parfumurile de la Sangado).

Oferta bun venit Lady's 3
Inscrierea in magazinul online Lady’s nu va obliga la absolut nimic. In schimb, in urma inscrierii aveti acces la toate produsele si ofertele acestei firme: reduceri de pana la 42% (fata de pretul afisat in catalog) functie de valoarea totala a comenzii, transport gratuit prin curier rapid pentru comanda Ladys in peste 1300 de localitati (doar pentru comenzi de minim 101 ron), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 101 ron.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's