Ladys catalog februarie-martie 2015 campanie primavara

Ultima oferta Ladys. Campanie Lady’s de primavara: catalog februarie-martie 2015. Un catalog Ladys dominat de reduceri! Consulta pe aceasta pagina oferta Lady’s pentru a alege produsele cosmetice pe care le doresti! parfumurile originale de dama sunt in acest nou catalog de primavara cu o reducere substantiala de 42%. Un parfum barbatesc de 70 de lei (initial) il cumperi acum cu doar 39 de lei pret de catalog la care se adauga reducerile obisnuite functie de valoarea totala a comenzii facute la Ladys. Aceste reduceri speciale, valabile doar in oferta de martisor Ladys, le poti consulta in pagina 8 a ultimului catalog Ladys. Parfumuri cu esente frantuzesti de durata pe care le puteti cumpara doar de la Ladys.

Magazinul tau LadysAlege Ladys pentru cosmetice si accesorii. Consulta Catalogul Lady’s si alege. Ofertele Ladys sunt unice in Romania. Catalog Ladys gratuit in urma inscrierii in magazinul online.  Ladys iti ofera cadourile pentru martisorul 2015. Foarte important: inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii.
Reduceri sunt in noul catalog Ladys si pentru parfumurile de dama. 30% discount pentru parfumurile cu pret initial de 70 de lei, actualmente la 49 de lei pret de catalog. O oferta complexa in materie de parfumuri Lady’s pe care o puteti consulta in catalogul nou Ladys la paginile 10-17. In acelasi catalog, pentru Campania 2 Ladys pe 2015, februarie-martie, puteti consulta oferta explicata pentru fiecare parfum barbatesc cu reducere la paginile 18-21. Printre noutatile Ladys se numara parfumul Carlos Moya, la un pret special de lansare in pagina 23 din noul catalog. Adugam la oferte si sprayurile fara alergeni.
Ladys catalogul februarie-martie 2015Nu uitati: inscrierea in magazinul online Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Dupa ce completati formularul de inregistrare in magazinul online veti primi de la Ladys (pe adresa psotala completata in formular) catalogul gratuit. Nu trebuie sa faceti nimic in afara de inscriere Ladys. Utilizati o adresa de e-mail valida si functionala pentru a primi informatiile de activare a contului si despre cele mai noi oferte si promotii de la Lady’s. Un formular bine si corect completat va aduce beneficiile Ladys.
Toate comenzile de produse cosmetice, parfumuri si accesorii de ingrijire de la Ladys beneficiaza de reduceri si oferte. De exemplu, pentru o comanda in valoare totala (pret afisat in catalog) de 125 ron beneficiati de o reducere de 25%. Iar pentru orice comanda Ladys de minim 100 ron aveti avantajul de a primi comanda acasa, la usa, prin curier rapid. Plata comenzilor Ladys se face la receptia comenzii, sistem ramburs. Inscrie-te in magazinul online Ladys si beneficiaza de toate produsele, promotiile si discounturile Lady’s.

1 Comment
  1. Reply
    loredana februarie 26, 2015 at 9:18 am

    cum pun comanda

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's