Înscriere Lady’s

Înscriere Ladys: Completaţi formularul de înregistrare fără a modifica codul. Pentru înscriere Ladys utilizaţi date corecte.

După înregistrare Ladys vă logaţi, completaţi adresa, comandaţi un singur catalog prin Poşta Română.

Înscriere Ladys

Înscriere Ladys Cosmetice

După ce completaţi formularul trebuie să vă logaţi în cont. Să vă activaţi astfel contul prin logare. După înregistrare Ladys puteţi comanda un catalog gratuit. Vă logaţi după ce completaţi formularul de mai sus. La completarea formularului Ladys reţineţi parola utilizată. Apoi, după logare în cont: completaţi adresa poştală. Următorul pas pentru comanda catalogului: click dreapta sus pe catalog. Click apoi pe catelog şi adăugaţi-l în coşul de cumpărături. FInalizaţi comanda selectând Poşta Română ca metodă de expediere. Ignoraţi preţul şi finalizaţi comanda. În aproximativ 5 zile lucrătoare veţi primi catalogul acasă pentru a face comandă.

După înregistrare puteţi face oricând comanda din contul creat. Comanda produselor se face din contul personal, după ce vă logaţi. La comenzi mai mari beneficiaţi de reduceri de până la 42%. Transportul prin curier rapid este gratuit la comenzi mai mari de 120 de lei. Transport gratuit prin Poşta Română la comenzi de peste 65 de lei. Comanda de 130 de lei, preţ de catalog Ladys, beneficiaţi de o reducere de 25% faţă de preţurile de catalog. În fiecare comandă Ladys veţi primi un catalog gratuit.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's