Inscriere Ladys

Inscriere Ladys: completaţi formularul de înregistrare fără a modifica codul. Pentru inscriere Ladys utilizaţi date corecte. După înscriere Ladys vă logaţi în cont, completaţi adresa poştală. Apoi, după inscriere Ladys, va logati in cont si comandaţi un singur catalog selectand la expediere poşta. Îl veţi primi gratuit prin Poşta Română.

Inscriere Ladys Cosmetice

După ce completaţi formularul trebuie să vă logaţi în cont. Să vă activaţi astfel contul prin logare. După înregistrare Ladys puteţi comanda un catalog gratuit. Vă logaţi după ce completaţi formularul de mai sus. La completarea formularului Ladys reţineţi parola utilizată. Apoi, după logare în cont: completaţi adresa poştală. Următorul pas pentru comanda catalogului: click dreapta sus pe catalog. Click apoi pe catalog şi adăugaţi-l în coşul de cumpărături. Finalizaţi comanda selectând Poşta Română ca metodă de expediere. Ignoraţi preţul şi finalizaţi comanda. În aproximativ 5 zile lucrătoare veţi primi catalogul acasă pentru a face comandă.

După înregistrare puteţi face oricând comanda din contul creat. Comanda produselor se face din contul personal, după ce vă logaţi. La comenzi mai mari beneficiaţi de reduceri de până la 42%. Transportul prin curier rapid este gratuit la comenzi mai mari de 120 de lei. Transport gratuit prin Poşta Română la comenzi de peste 65 de lei. Comanda de 130 de lei, preţ de catalog Ladys, beneficiaţi de o reducere de 25% faţă de preţurile de catalog. În fiecare comandă Ladys veţi primi un catalog gratuit.

Pentru înscriere Ladys

Utilizaţi date corecte. Este important sa folosiţi un număr de telefon corect şi o adresa de email funcţională. Dacă doriţi să primiţi catalogul gratuit aveţi nevoie de aceste informaţii completate corect.

După ce vă logaţi în cont, după înregistrare, completaţi adresa poştală. La înscriere Ladys nu vi se solicita adresa. Din acest motiv, după logare completaţi adresa poştală. Trebuie sa treceţi adresa corectă şi completă. Apoi salvaţi adresa de acasă ca adresă principală.Pe această adresă veţi primi atât comanda cât şi catalogul gratuit.

Catalog după inscriere Ladys

După înregistrare puteţi comanda un catalog gratuit. Un singur catalog gratuit daca va activati contul. Apoi veti primi catalogul gratis în fiecare comandă. Sau, dacă faceţi o comandă, în termen de 3 luni puteţi intra în cont pentru a comanda un nou catalog gratuit.

Este important de ştiut că este necesar să vă comandaţi catalogul gratuit Ladys după înscriere. El nu se trimite singur pe adresa dv. Vă înscrieţi, vă logaţi în cont, apoi vompletaţi adresa poştală. După ce aţi făcut toate acestea daţi click pe „catalog”. Şi de acolo îl comandaţi. Comandaţi broşura ca pe un singur produs, o singura comandă. Ignoraţi preţul. Nu luaţi în seamă preţul şi comandaţi un singur catalog, într-o singură comandă.

Pentru a primi gratuit acest catalog atunci când îl comandaţi bifaţi „Poşta Română” pentru costuri zero de transport. Mai jos aveţi un vlip video. Explicaţii video pentru cum să comandaţi catalogul gratuit după inscriere Ladys.


După înregistrare puteţi reveni pe această pagină pentru a urmări clipul video. Vă ajută să înţelegeţi cum se comandă catalogul gratis. Totul se întâmplă dupa inscriere Ladys. Pe acest website veţi găsi în permanenţă catalogul Ladys. Puteţi folosi catalogul cosmetice online inclusiv pentru a face comenzi. Catalogul online este identic cu broşura tipărită. Puteţi consulta catalogul online pentru a face comenzi sau pentru a cunoaşte oferta de produse cosmetice ale firmei.

Reduceri după inscriere Ladys

După înregistrare Ladys puteţi lansa imediat comanda. Asta dacă nu vreţi mai întţi să comandaţi un catalog gratuit. Dacă vreţi să întocmiţi imediat o comandă puteţi utiliza catalogul online de pe acest website. Este indeintic cu broşura tipărită. În plus, este posibil să primiţi următorul catalog. Şi astfel veţi pierde ofertele din catalogul curent.

După ce vă activaţi contul puteţi face imediat comanda. Mai jos aveţi grila de reduceri.

Dupa inscriere Ladys

Nu există comandă minimă. Dar pentru a beneficia de oferta cea mai bună este recomandat să faceţi o comandă de peste 130 de lei. Astfel aveţi şi transport gratuit prin curier rapid. Aveţi şi reducere de 25%. Şi primiţi şi un set gratuit cu 10 testere parfumuri. De toate acestea beneficiati după înregistrare Ladys. Reţineţi că aveţi dreptul la o singură înscriere Ladys. Nu vă puteţi dubla contul. Primiţi doar un catalog gratuit, la înscriere, dacă nu faceţi comenzi. În schimb, în fiecare comandă veţi primi şi catalogul (gratis).

Avantaje la înregistrare Ladys

Aveţi o serie de avantaje după ce vă activaţi contul. În primul rând veţi avea acces permanent la comenzi. Puteţi lansa comanda din magazinul onlie oricând. Zi, noapte, sâmbătă sau duminica, pe viscol sau pe caniculă: puteţi face comanda. Beneficiaţi de toate discounturile. Care nu sunt mici ci sunt foarte avantajoase.

Transport gratuit prin curier rapid. Ladys încă menţine acest avantaj. Probabil va mări plafonul comenzii pentru livrare gratuită prin curier rapid. Dar în prezent toate comenzile de peste 100 de lei sunt expediate prin curier rapid pentru care nu se plăteşte. Iar pentru comenzile de sub 100 de lei se percepe o taxă de curier de 7,5 lei. Asta în cazul în care nu doriţi expedierea prin Poşta Română ci doriţi să vi se aducă acasă comanda.

Catalogul gratuit îl primiţi la înscriere dar şi dacă faceţi pauză de comenzi. Dacă nu faceţi nicio comandă catalogul gratis îl primiţi o singură dată.

Ladys nu percepe taxă de ambalare. Toate celelalte firme percep o taxă de ambalare funcţie de volumul şi de greutatea comenzii. Este un alt avantaj Ladys. Aşadar fără taxă de ambalare iar transportul este gratuit.

Cu cât comanda este mai mare, cu atât cresc şi reducerile Mai mult chiar decât la Metro. Aici reducerile sunt substanţiale şi ajung la comenzi mari la 42%. primuzl discount este de 5%, la comanda de 65 de lei. Dar comanda de peste 133 de lei beneficiază de reducere de 25%.

înregistrare LadysPrima comandă de minim 130 de lei vă aduce un set gratuit cu 10 testere parfumuri. Celelalte seturi de testere le puteţi cumpăra din magazinul online. Totul după înregistrare Ladys.