Ladys catalog iunie-iulie

Ladys catalog cosmetice online. Ladys catalog iunie-iulie 2017. Catalog Lady’s ultim. Ladys catalog nou 2017. Oferta Ladys de primavara-vara 2017. Un catalog Ladys pentru perioada de vara: 12 iunie – 24 iulie. Produse cosmetice, parfumuri si accesorii la preturi adaptate pietei romanesti: produse de calitate la preturi accesibile. Consultati ultimul catalog Lady’s online pe aceasta pagina.

Noul catalog Ladys online poate fi consultat de pe orice dispozitiv: telefonul mobil, calculator, laptop, sisteme Android sau iOS. Catalogul ultim Ladys tiparit il primiti gratuit daca va inscrieti in magazinul online. Dati click pe bannerul de mai jos, completati formularul de inscriere Ladys, logati-va in magazinul inline Ladys. Completati adresa postala si apoi comandati un singur catalog Ladys, intr-o singura comanda, ignorand pretul. Selectati Posta Romana la modalitate de expediere pentru a primi gratuit catalogul.

Ladys Catalogul

Ladys catalog iunie-iulie


Ladys catalogul in vigoare pentru perioada 12 iunie – 24 iulie. Catalogul Lady’s de vara, prima brosura de bara de la Ladys. Consultati catalogul Ladys online dand click pe sagetile (stanga-dreapta) in brosura online de mai sus. Catalog Ladys urmator ce intra in vigoare pentru comenzi din data de 12 iunie. Pana la aceasta data faceti comenzi din catalogul Ladys in vigoare.

Ladys catalogul iunie-iulie

Inscriere Ladys

Pentru inscriere Ladys completati corect formularul de inregistrare. Utilizati la inscriere Lady’s date corecte si complete. Important: nu incercati dupblarea contului Ladys. Catalogul Ladys gratuit il primiti doar odata fara a face comanda. Catalogul gratuit Ladys il primiti la inscriere in magazinul online.

Mai puteti solicita un catalog gratuit Ladys in perioada de trei luni de la ultima comanda facuta si achitata. In aceasta perioada de trei luni va logati in propriul cont Ladys si comandati un singur catalog intr-o singura comanda. Selectati la expediere Posta Romana pentru a primi catalogul gratuit.

Catalog gratuit Ladys

Catalogul gratis Ladys il primiti in urma activarii contului in magazinul online. Nu incercati dublarea unui cont Ladys pentru ca nu este posibil. Oriunde v-ati inscrie Ladys in cele din urma sistemul informatic va depista incercarea de dublare cont Lady’s.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's