Ladys catalogul 8: noiembrie-decembrie 2013

Lady’s prezinta catalogul 8 pe 2013, penultimul catalog pe acest an. Noul catalog Ladys este valabil pentru perioada 18 noiembrie – 201 decembrie 2013 si anunta catalogul ce va acoperi perioada decembrie 2013 – ianuarie 2014. Oferta Lady’s din catalogul nou acopera perioada 19 noiembrie – 20 decembrie. Un catalog Ladys ce anticipeaza oferta speciala ce va acoperi perioada de Craciun si va fi valabil pana in Craciunul 2013- 2014. Va exista si un Catalog 9 lady’s pe 2013 cel care va asigura oferta de produse la trecerea dintre ani, valabil, urmatorul catalog, in lunile decembrie 2013 si ianuarie 2014. Ce surprize pregateste Lady’s pentru catalogul de Sarbatori? O gama foarte bogata de accesorii si bijuterii Ladys, cu un statut unic pe piata romaneasca de produse cosmetice si accesorii. Stati aproape de Ladys si veti beneficia nu doar de avantajele cu care v-ati obisnuit ci si de o noua gama de produse din sfera accesoriilor si bijuteriilor. Ladys se va impune in Romania nu numai in materie de produse cosmetice si parfumuri de calitate, la un excelent raport calitate/pret, ci si cu si cu o diversa oferta de accesorii: ceasuri si bijuterii Ladys. Cu alte cuvinte, orice client sau reprezentant Lady’s va avea acces la sute de produse noi care se vor impune ca si calitate si pret pe piata din Romania. Important: inscrierea Lady’s ramane in continurare absolut gratuita si va aduce beneficii CHIAR DACA NU DORITI SA DEZVOLTATI PROPRIA RETEA. Nu este nevoie sa deveniti reprezentant Ladys pentru a avea acces la produsele din acest magazin online.

Clientii cu cont activ beneficiaza la cumparare de aceleasi avantaje ca si reprezentantii. Diferenta este ca reprezentantii isi pot construi o afacere proprie, pot beneficia de reducerile la comenzile foarte mari. Si, periodic, reprezentantii Ladys primesc coduri de reduceri. Inregistrarea Lady’s se face direct de pe acest site accesand bannerele de inscriere si beneficiati de inregistrare directa. Mai mult, daca va inscrieti de pe acest site veti primi periodic pe e-mailul de inregistrare informatii despre discounturile si promotiile noi.

Catalogul 8 Lady’s (noiembrie-decembrie) reprezinta principala brosura din care veti putea face comenzi pentru Craciunul 2013… Consultati din timp oferta si comandati inainte de perioada ce acopera Craciunul: in acele zile comenzile vor fi foarte multe si livrarile se vor face in functie de prioritati. Nu asteptati Craciunul pentru a lansa comenzile la Lady’s. Pentru ca perioada va fi extrem de aglomerata! va recomandam sa lansati comenzile la inceputul lunii decembrie pentru a nu avea probleme de intarziere cu livrarea. Nu uitati: peste 2000 de localitati beneficiaza de livrarea gratuita (la usa, la poarta) prin curier rapid.

Noutati bijuterii Ladys

Mos Craciun iti aduce cadou in promotia Ladys de catalog „Setul cadou Argan” de la Victoria Beauty. Acest set cadou contine o crema de fata (50 ml), o crema de maini (100 ml), un gel de dus (250 ml), o pereche de manusi pentru dus din material sintetic si o borseta (dimensiuni 21,5 x 14,5 x 7 cm). Pretul pentru acest set special de cadou este de 54,99 lei.
Un alt produs din gama cadourilor Lady’s propuse pentru Craciun: „Setul cadou melc”. De la Victoria Beauty, acest set cadou contine: o crema de fata, o crema de maini, un gel de dus, o pereche de manusi si o borseta. Acest pachet-cadou costa 65,99 lei.

Lady’s: pentru cadouri

Noul catalog Ladys include mai multe pagini cu reduceri speciale pentru a va oferi posibilitatea de a cumpara produse de tip „cadou”. Cu reduceri intre 15% si 20% fata de pretul normal, la care se aplica la finalul comenzii reducerile de „maxim comanda”. Reducerea de „maxim comanda” de la Lady’s reprezinta nivelul total al comenzii facute, plafonul care beneficiaza de reduceri substantiale fata de pretul de catalog. De exemplu, o comanda in valoare totala de 133 ron beneficiaza de o reducere de 25% (cu alte cuvinte veti plati doar 100 ron in loc de 133 + la prima comanda un set gratuit de testere parfumuri Ladys).

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's