Ladys catalog mai-iunie

Ladys Catalog 5 mai -12 iunie. Catalogul ultim Lady’s. Ladys catalog nou luna mai. Un catalog Ladys valabil pentru perioada de primavara-vara. Propunerile de cosmetice Ladys pentru Campania 5 pe 2017 includ o serie de produse noi in gama acesoriilor. Toate produsele Ladys din catalogul valabil pe luna mai pot fi cumparate doar din magazinul online. In urma activarii contului Lady’s aveti posibilitatea de a cumpara din magazinul online cu reduceri potrivit grilei de discount Ladys. Pentru a va activa contul Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Daca va activati un cont nou Ladys veti primi acasa un catalog gratuit.

Nu uitati ca puteti avea un singur cont Ladys: nu incercati sa va dublati contul. Odata ce va activati contul primiti un catalog gratuit pe care trebuie sa il comandati dupa inregistrare. Daca aveti deja cont Ladys este necesar sa faceti o comanda in care veti primi catalogul gratuit. Daca aveti minim o comanda finalizata puteti comanda in termen de 3 luni un nou catalog gratuit.

Lady cont catalog

Catalog Ladys mai-iunie

Cel mai nou catalog Ladys il puteti consulta in varianta online mai sus. Pentru a da paginile de catalog dati click pe sagetile stanga-dreapta.

2 Comments
  1. Reply
    Ilie ionela cerasela aprilie 29, 2017 at 7:47 pm

    Vreau si eu catalogul daca se poate

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's