Catalog Ladys Nr. 2-2018 ianuarie-februarie

Catalog Ladys Nr. 2 pe 2018. Un catalog cosmetice Ladys cu multe noutăţi. Ladys catalog C2 pe 2018 valabil 25 ianuarie-26 februarie. Catalogul Ladys ultim în versiune online îl puteţi consulta pe această pagină. Un catalog plin de noutăţi şi promoţii. Toate ofertele din această broşură le puteţi accesa după ce vă activaţi contul în magazinul online de cosmetice. Noul catalog are 128 de pagini şi conţine cele mai importante oferte ale campaniei ce va fi în curs până la data de 26 februarie. Comenzile din catalog le puteţi lansa din magazinul online pe perioada acoperită de campanie.

Pentru a vă activa contul personal în magazinul online accesaţi bannerul de mai jos. Utilizaţi date corecte şi complete solicitate la înregistrare.

Broşura Ladys Nr. 2

Broşura Ladys cu numărul doi de pe acest an. Este a doua campanie a firmei de cosmetice pe anul 2018. Puteţi remarca consultând acest catalog foarte multe produse noi sau în prezentare nouă. Pentru a consulta catalogul online daţi click pe săgeţile laterale. Toate cele 128 de pagini ale noul catalog cosmetice sunt identice cu broşura tipărită. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul. Puteţi utiliza broşura pentru comenzi utilizând codurile produselor.

Pe acest website veţi găsi în permanenţă catalogul în curs şi, în ăsura în care este disponibilă, şi broşura următoare. Oferta este actualizată permanent. O broşură nouă este publicată la interval de aproximativ 45 de zile. Sunt în jur de 9 campanii într-un an calendaristic. Pe acest site veţi găsi în permanenţă catalogul Ladys pentru comenzi.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's