Catalog Ladys martie-aprilie Campanie 3

Catalog Ladys pentru Campania 3. Catalog Ladys de mărţişor, valabil pentru comenzi în perioada perioada 26 februarie – 2 aprilie 2018. Catalog Ladys dedicat cadourilor de 1 şi mai ales de 8 martie. Broşura nouă Ladys are 148 de pagini şi poate fi consultată chiar pe această pagină. Produse noi dar şi oferte unice pentru începutul de primăvară. Foarte multe produse cosmetice noi pentru întreţinere şi îngrijirea pielii. Bineînţeles că cele mai multe sunt la oferte speciale, cu preţuri ce încurajează achiziţia de cadouri. Nu uitaţi că după activarea contului în magazinul online aveţi reduceri de până la 42% faţă de preţurile afişate în catalog. Cea mai improtantă reducere este cea de 25%. Se aplică la toate comenzile de minim 130 de lei.

O reducere substanţială de care beneficiaţi doar la comenzi directe.

Catalog Ladys cu 148 de pagini mult aşteptate. Finalul broşurii este dominat de reduceri masive. Foarte multe produse ce pto fi cumpărate la ofertă specială doar din acest catalog Ladys.

Catalog Ladys martie

Catalogul Ladys de marţişor îl puteţi consulta în fereastra de mai sus. Intră în vigoare această broşură Ladys din 26 februarie. Poate fi utilizat catalogul până la finalul campaniei 3, pe 2 aprilie.

Broşura Ladys în format online este identică cu cea tipărită. O puteţi utiliza inclusiv pentru comenzi. Pentru a răsfoi catalogul Ladys ultim daţi click pe săgeţile laterale. Catalogul poate fi mărit pe tot ecranul. Broşura poate fi consultată de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's