Catalogul urmator

Urmatorul catalog Ladys septembrie octombrie poate fi consultat online pe aceasta pagina. Catalog Ladys: sectiune dedicata catalogului urmator. Catalog urmator Ladys, promotiile Lady’s, discounturile si reducerile de catalog nou Ladys pot fi consultate in varianta online a brosurii. o pagina speciala dedicata urmatorului catalog prezenta pe site-ul ladyscatalog.ro.

Inscrierea in magazinul online Lady’s nu va obliga la absolut nimic. In schimb, in urma inscrierii aveti acces la toate produsele si ofertele acestei firme: reduceri de pana la 42% (fata de pretul afisat in catalog) functie de valoarea totala a comenzii, transport gratuit prin curier rapid pentru comanda Ladys in peste 1300 de localitati (doar pentru comenzi de minim 101 ron), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 101 ron.

Catalogul de la Lady’s il primiti in comanda. Indiferent de valoare comenzii veti primi in pachetul de comanda: catalogul in curs Ladys, catalogul vechi, materiale tiparite promotionale, pungute din plastic pentru cadouri cosmetice (de obicei 4 pungute). In prima comanda facuta la Ladys de minim 101 ron veti primi si un set gratis cu 15 testere de parfumuri aici.

Oferta Ladys se actualizeaza permanent si pe aceasta pagina de site veti gasi permanent versiunea urmatorului catalog, cu informatii complete. Pentru a vizualiza pe tot ecranul catalogul urmator Ladys in versiunea online dati click pe coperta de catalog (pentru a se mari pe tot ecranul).

Ladys catalog gratuit

Consultati pe aceasta pagina catalogul urmator Ladys in formula online. In situatia in care constatati ca este acelasi catalog cu cel in curs inseamna ca inca nu a fost editat un viitor catalog Ladys. Respectiv, daca pe pagina de brosura online Ladys gasiti acelasi catalog cu cel de pe aceasta pagina inseamna ca inca nu a fost publicat un catalog urmator Lady’s.

Catalog urmator Ladys format video

Un catalog modern online adaptat pentru orice platforma. Catalogul Lady’s in format video poate fi deschis de pe orice dispozitiv conectat la internet. Urmati clipul video cu catalogul urmator Ladys. Puneti pauza sau derulati inapoi pentru a opri la pagina dorita.

Mai jos aveţi un catalog viitor Ladys.

Cum se comanda catalogul gratuit Ladys?

Clipul video de mai jos explica pas cu pas cum se comanda catalogul gratuit Ladys dupa ce va activati contul in magazinul online. Comandati un singur catalog, intr-o singura comanda, bifati expedierea prin posta, finalizati comanda ignorand pretul.

Ladys Catalogul nouCum intrati in posesia catalogului gratuit Ladys? 1. Completati formularul de inscriere in magazinul online dand click pe unul dintre bannerele de pe acest website. 2. Utilizati o adresa functionala de e-mail si completati adresa postala. 3. Dupa ce finalizati procesul de inregistrare in magazinul online veti primi un mail de confirmare. Intrati in contul creat si comandati un singur catalog Ladys dupa ce va completati in prealabil adresa postala.

Dupa care in aproximativ 7 zile lcuratorare catalogul gratuit Ladys va ajunge in cutia postala. Totul dureaza maxim 5 minute. Si veti primi cel mai nou catalog Ladys prin posta, in mod gratuit. Simplu, rapid si catalogul tiparit Ladys ajunge absolut gratis in cutia dv postala.

Daca aveti deja cont activat in magazinul online Ladys: comandati un catalog ca pe un singur produs, intr-o comanda distincta. Veti primi in cutia postala catalogul cel mai nou, in mod gratuit, la aproximativ 7 zile lucratoare dupa ce ati lansat comanda pentru un singur catalog Ladys. Astfel veti putea primi ultimul catalog Ladys in mod gratuit, cea mai noua brosura de la Lady’s.