Catalogul online

Catalog Ladys il primiti in urma inscrierii. Contul Ladys activat in magazinul online Lady’s va aduce catalogul Ladys tiparit in mod gratis in cutia postala. Un catalog Ladys gratuit la inscriere.

Pentru a beneficia de brosura Lady’s trebuie sa urmati urmatorii pasi: completati formularul de inregistrare in magazinul online (de pe acest site va inscrieti direct fara a vi se solicita sa faceti rost de cod de reprezentant), veti primi un e-mail pentru activarea contului (din acest motiv este esential sa utilizati in formular o adresa valida si functionala de e-mail), va activati contul si va logati cel putin odata in magazinul online.

Este necesar apoi sa comandati un singur catalog Ladys, ca pe un singur produs, ignorand pretul. Pentru a primi catalogul Ladys gratuit trebuie sa optati in aceasta comanda (ptr un singur produs – catalogul) pentru transport prin Posta Romana.  Trebuie asadar sa va activati contul si apoi sa va logati si sa comandati un singur catalog Ladys pe care il primiti in mod gratuit (ignorati pretul).

 Catalogul Lady’s va ajunge in aproximativ 8 zile (lucratoare) in cutia dv postala.

Catalog Ladys 2023 prin posta

Dupa ce primiti de la Ladys catalogul in cutia postala veti avea posibilitatea de a consulta intraga oferta de produse cosmetice, parfumuri, produse de machiaj si de ingrijire, accesorii. Oferta Ladys cuprinde aproximativ 1500 de produse. Catalogul Ladys va ofera informatii complete despre acestea (inclusiv despre preturi, reduceri, promotii in curs). Catalogul de la Ladys apare cu o periodicitate de aproximativ 45 de zile cu exceptia perioadei de vara cand brosura tiparita acopera o perioada de peste doua luni. Brosura urmatoare Ladys o gasiti tot pe acest website.

Ladys catalog 2016
Inscrierea in magazinul online Lady’s nu va obliga la absolut nimic. In schimb, in urma inscrierii aveti acces la toate produsele si ofertele acestei firme: reduceri de pana la 42% (fata de pretul afisat in catalog) functie de valoarea totala a comenzii, transport gratuit prin curier rapid pentru comanda Ladys in peste 1300 de localitati (doar pentru comenzi de minim 101 ron), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda de minim 120 ron.

Catalog Ladys video

Un catalog Lady’s in format video. Un clip video cu un catalog Ladys care se rasfoieste. Puteti urmari acest catalog atat de pe dispozitivele cu sistem de operare Adnroid cat si de pe iOS sau iPhone.

Catalogul de la Lady’s il primiti si in orice comanda. Indiferent de valoare comenzii veti primi in pachetul de comanda: catalogul in curs Ladys, catalogul vechi, materiale tiparite promotionale, pungute din plastic pentru cadouri cosmetice (de obicei 4 pungute). In prima comanda facuta la Ladys de minim 120 ron veti primi si un set gratis cu 15 testere de parfumuri. In acelasi colet de comanda primiti de obicei si alte produse promotionale sau pentru promovarea firmei Ladys.

Catalog Ladys gratuit

Inscrierea Ladys este gratuita si fara obligatii de comenzi. Dupa inscriere veti avea contul personal activat si puteti lansa comenzi oricand beneficiind de reducerile firmei de cosmetice Ladys. Este important de stiut: nu puteti avea decat un singur cont Ladys. Respectiv nu este posibila o dublare a contului Ladys. Catalogul gratuit il primiti la inregistrarea insa il puteti comanda si daca aveti cont Ladys si aveti cel putin o comanda facuta in ultimele trei luni. Orice client(a) care a facut cel putin o comanda in ultimele 3 luni poate comanda un catalog gratuit Ladys in aceasta perioada dupa comanda efectuata si achitata.

Important: Lady’s iti pune la dispozitie un sistem informatic complex si astfel poti vedea in orice moment reteaua si castigurile tale. Iti poti promova propriul cont de afiliat cu ajutorul acestui sistem pus la punct de Lady’s. Vezi in fiecare zi ce bani ai castigat si ii folosesti cum vrei tu! Toate informatiile despre produsele Lady’s sunt in catalogul tiparit dar pot fi consultate si pe aceasta pagina unde se afiseaza in permanenta catalogul online de la Ladys.

Brosura Ladys online

Brosura Ladys online este identica cu cea tiparita. Brosura Ladys online poate fi utilizata inclusiv pentru comenzi. Toate informatiile sunt identice cu cele din catalogul tiparit. Un catalog cosmetice cu toate informatiile necesare despre ofertele Ladys. Primiti brosura gratuita doar dupa inscriere urmata de comanda catalogului. Va inscrieti, va logati in cont. Apoi completati adresa postala. Apoi comandati un singur catalog, intr-o singura comanda. Alegeti pentru expediere Posta Romana pentru a-l primi gratuit.