Apă micelară Ladys

Apă micelară Ladys cu o ofertă unică în magazinul online. Fie că vorbim despre apă micelară sau despre apă demachiantă micelară puteţi găsi aceste produse cosmetice de îngrijire la Ladys. Sunt produse pe care trebuie să le aveţi în farmacia de îngrijire a tenului. iar oferta din magazinul online Ladys este unică. Atât ca preţ cât şi din punctul de vedere al calităţii apa micelară Ladys şi produsele de demachiere sunt renumite deja în România. O ofertă pe care o puteţi accesa direct după ce vă activaţi contul după înscriere în magazinul online. orice femeie, orice doamnă care se machiază are nevoie şi de… demachiere. Iar pentru acest proces este necesar să aveţi la îndemână anumite produse de îngrijire. Este vorba, aşa cum veţi citi în acest articol, despre apa micelară sau despre apă demachiantă. Nu uitaţi: pentru a comanda aceste cosmetice de îngrijire a tenului este necesar să vă înscrieţi în magazinul online. Un catalog cosmetice ce cuprinde şi aceste produse pentru îngrijirea tenului.

Apa micelară Ladys

Soluția sau apa micelară este unul dintre cele mai noi și apreciate produse cosmetice care au umplut rafturile magazinelor. Statisticile spun că în lume se vinde o apă micelară la fiecare 6 secunde, produsul fiind recomandat de multe vedete și specialiști în dermato-cosmetică și machiaj.

Apa micelară este, de fapt, o soluție lichidă simplă, în care plutesc micele, formațiuni chimice cu o structură specială. Aceste micele au capacitatea de a atrage în același timp apa și uleiul, reușind astfel să curețe în profunzime suprafețele cu care intră în contact.

Atunci când pui într-un pahar apă și ulei, acestea se separă. Adăugate în această compoziție, micelele pot uni cele două substanțe, datorită structurii lor. Practic, o micelă are un capăt cu proprietăți hidrofile, care atrage apa, și un capăt sub formă de coadă, cu proprietăți hidrofobe, care atrage uleiurile. Separate, toate aceste fragmente se numesc molecule tensioactive și sunt prezente în multe dintre produsele cosmetice folosite pentru demachiere. Probabil ai văzut că există sticle cu demachiant bifazic, în care sunt separate două straturi: unul mai lichid și unul mai uleios.

Apă micelară reglare sebum

Apă micelară reglare sebumApa micelară reglare sebum AA VEGAN CLEAN de la Ladys. O apă micelară tocmai potrivită pentru îngrijirea tenului. După orice tip de machiaj este necesar să folosiţi şi soluţii cosmetice pentru demachiere. Acesta este unul dintre cele mai vândute produse Ladys din această gamă de cosmetice pentru întrijirea tenului. Acest produs cosmetic pentru îngrijirea şi refacerea pielii tenului îl puteţi găsi cu codul AA7336.
AA VEGAN reprezintă alegerea conștientă a îngrijirii fără ingrediente de origine animală. Noi credem că ideea de vegan este soluția perfectă pentru pielea ta!

Despre apa micelară AA VEGAN CLEAN

 • Substanțele active vor asigura îndepărtarea temeinică atât a excesului de sebum, cât și a machiajului, iar pielea își va recapătă prospețimea, aspectul sănătos și finisajul mat.
 • Extractul Acerola (cireșe din Barbados) este un cocktail nutritiv de vitamine care îmbunăţeşte starea pielii și oferă energie.
 • Acidul azelaic contracarează formarea de pete și revigorează pielea.
 • Complexul matifiant cu extract de castane normalizează activitatea glandelor sebacee și stimulează mecanismele regenerative ale pielii.
 • Extractul de ceai verde are efect antibacterian, restabilește echilibrul pielii, asigurând un aspect sănătos.

Utilizare apă micelară

Aplicați o cantitate mică de produs pe un disc demachiant sau pe vârful degetelor. Răspândiți produsul pe faţă, gât, decolteu cu mișcări circulare. Utilizați în fiecare dimineață și seara. Produsul nu necesită clătire.

Proprietăţi apă micelară Ladys

 • Nu conţine aditivi de culoare.
 • Fără parabeni.
 • Fără parfum.
 • PH neutru.
 • Se recomandă în special pentru pielea sensibilă, predispusă la iritații și reacții alergice.
 • Produs dermato cosmetic dezvoltat de medici dermatologi și alergologi.

Apa demachianta micelară cu extract de melc

Apă demachiantă cu extract de melcApa demachianta micelară cu extract de melc ofertă în magazinul online. O apă micelară specială pentru îngrijirea tenului. Ofertă unică pe piaţa cosmeticelor de îngrijire din România. Puteţi găsi acest produs în magazinul online Ladys cu codul vic770565. De reţinut de la bun început: 98% ingrediente naturale! Adăugăm şi extractul de melc unic şi extrem de natural pentru acest produs cosmetic de îngrijire a tenului. pentru un flacon de 200ml aveţi un preţ de 28,99 lei (la care se adaugă discountul funcţie de valoare comandă).

Arată respect total pielii tale hidratând-o în profunzime și redându-i tonusul, cu ajutorul apei demachiante micelare cu extract de melc. Apa micelară de la Victoria Beauty reprezintă o combinație eficientă de structuri micelare și apă pură. Moleculele sferice ale acestor structuri conţin o parte hidrofilă şi una hidrofobă ce interacționează natural cu apa dar și cu substanțele insolubile în apă. Odată aplicat pe pielea feței produsul aderă la moleculele de apă, dar interacţionează şi cu lipidele din piele curățând-o și eliminând machiajul.

Proprietăţi apă demachiantă micelară

 • Are efect revitalizant: redă vigoarea și tonusul pielii.
 • Acţionează ca agent calmant și previne iritarea pielii.
 • Curăţă rapid şi profund tenul și conturul ochilor eliminând toate impurităţile.
 • Reglează secreţia sebumului fără a usca pielea
 • Formula specială o face un “expert” al curăţarii profunde și eficiente a pielii, fără să fie nevoie de clătire după folosirea ei. Ideală pentru întreg tenul, inclusiv pentru zona delicată a ochilor. Toleranţa cutanată și oculară a apei micelare este excelentă graţie formulei foarte blânde.
 • Nu contine alcool, detergent şi parabeni!

Program detoxifierea feţei

Apă micelară cu acțiune detoxifiantă

Ampa micelara detoxifiantaApă micelară cu acțiune detoxifiantă Regal Detox – DX2 din magazinul online Ladys. O ofertă pe care o puteţi găsi în România doar în magazinul online Ladys. Găsiţi acest produs cosmetic de îngrijire cu codul DX2 la preţul de 20,99 lei. Această apă micelară detoxifiantă elimină urmele de machiaj și impuritățile de la suprafața pielii. Potrivită pentru zona din jurul ochilor, pentru pielea gâtului și a feței. Componenta BIOPLASMA® detoxifiază pielea și o împrospătează.

Apă micelară detoxifiantă

Poluarea mediului ne afectează puternic sănătatea. Este cunoscut că cel puțin 120.000 de substanțe chimice poluante ne sunt nocive, iar numărul lor este în continuă creștere datorită stilului de viață modern. Poluarea aerului conduce la acumularea plumbului în sânge, perturbând funcționarea sistemului nervos și cauzând inflamarea pelii. Poluarea solului cu pesticide poate cauza cancer la nivelul sistemului digestiv și probleme gastroenterologige sau cardiace.

Apa poluată este o sursă de bacterii, paraziți și chimicale nocive corpului. Pielea noastră este expusă zilnic unui mare număr de factori toxici (xenobiotice, metale grele, chimicale, toxine endogene, radicali liberi). Toate acestea modifică metabolismul la nivel celular și grăbesc îmbătrânirea.

Proprietăţi apă micelară detoxifiantă

 • Cosmeticele cu acțiune detoxifiantă nu sunt un lux în zilele noastre ci o necesitate. Nu numai că protejează și vindecă pielea, dar au și acțiune anti-îmbătrânire.
 • BIOPLASMA® și cărbunele activ sunt utilizate în detoxifierea cu REGAL Detox.
 • BIOPLASMA®este un extract din cultură de Scenedesmus Sahel. Scenedesmus este un fitoplancton din microalge unicelulare și a trăit în oceanul care acoperea în trecut zona Saharei. Astăzi, deșertul continuă să adăpostească acest microorganism extrem de rezistent. Din el se extrage acum ingredientul detoxifiant BIOPLASMA®.

Apă micelară cu Bioplasmă

Testele in vitro au demostrat că BIOPLASMA®:

– Reduce stresul oxidativ

– Crește rezistența celulelor pielii la stresul cauzat de mediu

– Crește potențialul membranei mitocondriale

– Crește producția de molecule ATP ce stochează energie

– Menține și stimulează hidratarea pielii pentru cel puţin 8 ore

– Reduce pierderea de umiditate la nivel transepidermal cu 6,35% după doar 2 ore de la administrarea produsului

– Reduce ridurile de la nivelul ochilor cu 16%

– Reduce asprimea pielii la nivelul obrajilor cu 15%

Componente apă micelară detoxifiantă

Cărbunele activ de bambus reține excesul de sebum și se cuplează cu metalele grele îndepărtându-le de pe suprafața pielii și neutralizând efectul nociv al mediului. Este o componentă hipoalergenică, care în afară de efectul de detoxifiere și catifelare, are și efect de închidere a porilor. Microparticulele cu carbon au o formă rotundă care curăță straturile interne ale pielii fără a o irita, făcând produsul potrivit și pentru pielea sensibilă. Scade numărul punctelor negre şi calmează pielea. Produse cosmetice pentru îngrijirea tenului pe care le puteţi consulta în catalogul online Ladys.

Conținutul de argilă este bogat în silicați și microelemente. Absoarbe eficient murdăria și luptă împotriva secreției nedorite, excesive de sebum, care dă aspect lucios pielii. Seria de produse cosmetice REGAL Detox este creată pentru a răspunde nevoilor actuale de revitalizare și reparare a oricărui tip de piele. În prezent pielea noastră suferind de pe urma stresului cauzat de mediul poluat, are nevoie de produse care să o facă din nou sănătoasă tânără și frumoasă.

Ce sunt micelele?

Micelele sunt grupări de molecule aflate în suspensie în apă sau în alte lichide. Ele sunt formate dintr-o componentă hidrofilă (apoasă) și una lipofilă (uleioasă). Pentru a îndepărta atât impuritățile solubile în apă, cât și pe cele solubile în ulei, un demachiant eficient are nevoie de ambele componente.

Pentru formarea micelelor, este necesară o cantitate suficientă de compuși care reduc tensiunea de suprafață, numiți surfactanți. Când acest lucru se întâmplă, moleculele din lichid încep să se rearanjeze și să formeze ceea ce numim micele.

Ce este apa micelară?

Cu ajutorul noilor tehnologii din dermato-cosmetică oamenii de știință au reușit să amestece apa și un anumit tip de ulei prin intermediul unor molecule numite micele.

Astfel, particulele mici de grăsime suspendate în apă sunt capabile să atragă la rândul lor alte grăsimi, cum este sebumul, dar și machiajul, praful sau impuritățile din pori. Și aceste micele pot curăța tenul în cel mai blând mod cu putință fără să-l usuce sau să-l afecteze în vreun fel. Și nu doar că îndepărtează impuritațile și excesul de sebum, dar nu necesită clătire.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: