Gel şi spumă pentru curăţarea tenului

Gel – spumă pentru curăţarea tenului din oferta Ladys. Sunt produse cosmetice pentru îngrijirea tenului pe care le găsiţi în magazinul online Ladys. Am prezentat deja o serie de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului. Revenim cu acest articol pentru a insista cu câteva cosmetice de îngrijire a feţei pe care le-am testat. Sunt produse de calitate ce pot fi cumpărate cu discount din magazinul online după înregistrare şi apoi logare Ladys pentru a face comenzi. Oferta Ladys este unică pe piaţa de cosmetice online din România. Produse cosmetice de calitate ce pot fi cumpărate online la un excelent preţ. Absolut toate produse din magazinul online pot fi cumpărate cu discount de până la 42%.

Este singurul şi unicul magazin online de cosmetice cu aceste oferte pe piaţa din România.

Vorbim aşadar despre gel – spumă pentru curăţarea tenului. Produse cosmetice de îngrijire pe care le puteţi regăsi cu explicaţii în acest articol.

Gel pentru curățarea feţei cu ulei de argan

Gel curăţare ten ladysGel pentru curatarea feţei cu ulei de argan pentru îngrijirea tenului. Gel pentru curăţarea tenului pe care îl găsiţi în magazinul online cu codul de produs vic770164. Un gel de faţă ce curăţă cu delicateţe pielea fără să o usuce şi înlătură eficient machiajul. Rezultatul va fi o piele proaspătă şi hidratată. Uleiul de argan are un efect calmat, protector dar si de tonifiere.

Mod de utilizare – Se aplică pe faţa umedă. Se masează cu mişcări circulare zona feţei şi a gâtului. Se clăteşte cu apă călduţă. Preţ gel pentru ten: 21,99 lei. La acest preţ se aplică reducere funcţie de valoarea totală pe care o includeți în comanda Ladys.

Gel curățarea feței cu extract de melc

Gel curăţare ten extract melcGel curățarea feței cu extract de melc. Un gel pentru ten pe care îl puteţi găsi în magazinul online cu codul vic770564. Preţul acestui gel pentru ten este de 23,99 lei.

Un gel de ten ce îndepărtează uşor machiajul menţinând în acelaşi timp hidratarea pielii în profunzime. Pielea rămâne proaspătă, curată. Conţine extract de melc care are efect regenerant şi încetineşte procesul de îmbătrânire. Nu cauzează alergii!

Mod de utilizare gel de ten

Se aplică pe faţa umedă. Se masează cu mişcări circulare zona feţei şi a gâtului. Se clăteşte cu apă călduţă. A nu se utiliza pe pielea iritată sau arsă de soare. Evitaţi pătrunderea produsului în ochi. Dacă gelul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă din abundenţă.

Gel de curăţare cu trandafiri şi acid hialuronic

Gel curăţare ten trandafiriGel de curăţare cu trandafiri şi acid hialuronic din oferta Ladys. Un produs din seria de cosmetice de îngrijire. Puteţi găsi gelul de curăţare a tenului cu codul de produs vic770285. Acest gel de curăţare a tenului îndepărtează uşor machiajul menţinând în acelaşi timp hidratarea pielii în profunzime. Pielea rămâne proaspătă, delicată, pregătită pentru aplicarea cremei Victoria Beauty cu trandafiri și hialuron. Preţ gel de curăţare a tenului: 21,50 lei.

Utilizare gel curățare ten

Se aplică pe faţa umedă. Se masează cu mişcări circulare zona feţei şi a gâtului. Se clăteşte cu apă călduţă. Nu cauzează alergii.

Atentie! A nu se folosi pe pielea iritată, sau arsă de soare. Evitaţi pătrunderea produsului în ochi. Dacă gelul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă din abundenţă. Numai pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Gel peeling pentru față

Gel peeling pentru tenGel peeling pentru față, produs din gama de cosmetice pentru îngrijirea tenului. Gel peeling pentru față ce poate fi găsit în magazinul online cu codul ADS342. Preţ gel peeling pentru față cu preţ de catalog 12,99 lei.

Fără a conține particule abrazive, reușește excelent să desprindă și să antreneze celulele moarte de piele. Vei fi surprinsă cât de evident este efectul de antrenare al impurităților chiar din timpul spălării.

Gomajul este enzimatic și nu mecanic, fiind recomandat până și pentru tenurile sensibile, care nu ar suporta acțiunea unor particule abrazive. Extract și aromă plăcută de măr.

Spumă pentru curățarea feței cu extract de melc

Spumă pentru curăţarea feţeiSpumă pentru curățarea feței cu extract de melc din magazinul online Ladys. Un produs pe care îl recomandăm din gama de cosmetice de îngrijire a tenului. O spumă pentru curăţarea tenului pe care o puteţi cumpăra în România doar de la Ladys. Preţul pentru spuma de curăţare a feţei cu extract de melc: 25,99 lei. La acest preţ de catalog se aplică discountul funcţie de valoarea totală a comenzii. Această spumă pentru curăţarea feţei o puteţi găsi în magazinul online cu codul vic139.

O spumă pentru gel ce nu provoacă iritații și nici nu usucă pielea! Datorită texturii fine, spuma asigură o curățare delicată lăsând pielea hidratată, revigorată și reîmproaspătată. Reface echilibrul tenului și redă aspectul sănătos al pielii, luptând eficient și împotriva acneei. Nu conține săpun! Pentru toate tipurile de piele!

Spumă pentru curățarea feței cu extract de melc

Spumă pentru curățarea feței cu extract de melc din oferta Ladys. Un produs din gama de cosmetice de îngrijire a tenului cu un preţ de catalog de 25,99 lei. Puteţi găsi acest produs cosmetic de îngrijire a tenului în magazinul online cu codul vic139.

Această spumă pentru curăţarea tenului nu provoacă iritații și nici nu usucă pielea! Datorită texturii fine, spuma asigură o curățare delicată lăsând pielea hidratată, revigorată și reîmproaspătată. Reface echilibrul tenului și redă aspectul sănătos al pielii, luptând eficient și împotriva acneei. Nu conține săpun! Pentru toate tipurile de piele!

Gel de curățare antiacneic Ladys

Gel anti acneeicGel de curățare antiacneic Farmacia Pădurii pentru îngrijirea tenului. Un produs cosmetic unic pe piaţa din România. Gel de curăţare a tenului pe care îl puteţi cumpăra doar din magazinul online cu preţul de 8,99 lei. Dacă doriţi să cumpăraţi gelul de curăţare a tenului îl găsiţi în magazinul online cu codul de produs 00101. Este important să aveţi la îndemână produse de îngrijire cosmetice. Un set de produse anti-acneee este bine venit în orice „bagaj” de cosmetice pentru îngrijirea tenului.

Dacă tenul tău este normal sau gras, folosește gelul antibacterian, fără conținut de săpun. Este indicat pentru curățarea feței dimineața și seara, prevenind formarea coșurilor și a punctelor negre.

Gel de curățare cu vitamina E

Gel curăâare ten vitamina EGel curăâare ten vitamina EGel curăâare ten vitamina EGel de curătare cu vitamina E pentru ten normal. Un gel pentru curăţarea tenului din oferta de cosmetice de ăngrijire de la Ladys. Ofertă unică pe piaşa cosmeticelor din România. Un produs cosmetice pentru îngrijirea tenului: gel de curăţare cu vitamina E. Un produs pe care îl puteţi găsi în magazinul online Ladys cu codul rega2B. Preţ produs cosmetic pentru îngrijirea tenului: 14,99 lei.

Caracteristici gel de curățare cu vitamina E

  • Q10 – secretul unui ten frumos, indiferent de vârstă!
  • Q10 ajută la atenuarea ridurilor fiind un puternic anti-oxidant natural.
  • Aminoacizii din extractul de orez hidratează şi revitalizează pielea.

Gel şi spumă pentru curăţarea tenului

Geluri şi spume pentru curăţarea tenului Ladys pot fi cumpărate doar din magazinul online. Ofertă unică pe care o puteţi accesa din magazinul online Ladys. Spumele pentru curăţarea tenului se bazează pe ingrediente naturale. În mod similar, gelurile pentru ten au vitamine şi ingrediente naturale. Cosmetice pentru îngrijirea tenului pe care le puteţi cumpăra online din magazinul Ladys cu reduceri de până la 42%. Toate comenzile de peste 100 lei beneficiază de transport gratuit prin curier rapid.

 

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: