Catalog Ladys Nr.4 aprilie-mai 2019

Catalog Ladys Nr.4 aprilie-mai 2019. Broşură nouă Ladys: catalogul Ladys valabil pentru perioada 3 aprilie – 7 mai. Cea mai nouă broşură de la Ladys poate fi consultată chiar pe acest site, în acest articol. Ofertele de produse sunt valabile ca promoţii strict pe perioada de valabilitate a catalogului.

Oferta de produse este valabilă pentru perioada 3 aprilie – 7 mai. Este perioada dedicată cadourilor de Paşte. Mai jos aveţi această broşură specială dedicată acestei perioade. De reţinut: ofertele de discount sunt valabile strict pe perioada de valabilitate a campanie.

Fiecare broşură are pe copertă perioada de valabilitate. Mai jos aveţi catalogul în formula completă.

O broşură de la LADYS este valabilă pentru comenzi din punctul de vedere al ofertelor pe perioada de campanie. Sunt 7 campanii într-un an calendaristic.

Catalog Ladys Nr.4 aprilie-mai

Catalog Ladys Numărul 4 pentru aprilie-mai. La fel cum alte firme au campanii, la această firmă sunt cataloage pe numere. De fapt este sistemul internaţional. Iar un număr de catalog este similar şi corespunde undei campanii specifice. Catalogul cu numarul 4 este valabil pentru perioada aprilie mai, mai exact 3 aprilie – 7 mai. Este probabil unul dintre cele mai sucrte cataloage ca acoperire.

Broşura Ladys aprilie-mai

Cea mai nouă brolură de la Ladys o pouteţi consulta în fereastra de mai sus. O pagină cu cel mai nou catalog de la Ladys. Pe acest website veţi regăsi în permanenţă catalogul prezent dar şi cel viitor de la firma Ladys.

1 Comment
  1. Reply
    Bako Gyongyi aprilie 13, 2019 at 7:40 am

    Cele mai bune parfumuri. Felicitări tineti-o tot așa!

Adăugaţi comentariu: