Oferta Ladys

Oferta de produse Ladys este unică pe piaţa cosmeticelor online din România. Sunt produse cosmetice de calitate şi parfumuri cu arome de durată. Toate produsele sunt accesibile şi au un excelent raport calitate/preţ. Este de reţinut că oferta Ladys este disponibilă doar şi numai după activarea contului în magazinul online. Cu siguranţă că aţi auzit despre oferta de produse Ladys. Sau, dacă nu aţi auzit, aflaţi acum informaţii despre aceste produse. Sunt mii de produse cosmetice şi accesorii: aşadar nu vă gândiţi că veţi afla absolut tot din informaţiile de pe această pagină. Primul pas pentru a putea cumpăra cosmetice Ladys este înscrierea şi activarea contului în magazinul online. Înscrierea este simplă şi se face dând click pe bannerul de mai jos. Totul începe cu acest pas: cel al înscrierii. Apoi, după ce completaţi corect formularul, este necesar să vă logaţi în cont pentru a vă completa adresa poştală (livrare catalog gratuit, livrare comenzi etc.).

Înscriere Ladys

Înscriere Ladys

După înscriere Ladys aveţi acces la toate opţiunile, reducerile şi promoţiile magazinului online. Este important de reţinut: după ce vă înscrieţi completând formularul este necesar să vă logaţi în contul personal Ladys. După logare Ladys este necesar să vă completaţi adresa poştală. După ce aţi trecut aceste date după logare Ladys puteţi comanda catalogul gratuit. Se face această comandă extrem de simplu. Fiind logat(ă) în cont daţi click pe catalogul Ladys. Spoi comandaţi o singură broşură ca pe un singur şi unic produs. Selectaţi în procesul de comandă expedierea prin poştă. Ignoraţi preţul – catalogul va fi livrat gratuit prin poştă. Finalizaţi comanda unui singur catalog ca pe un singur produs în comanda prin Poşta Română. Veţi primi acasă gratuit broşura tipărită prin poştă.

Oferta Ladys

Oferta Ladys cuprinde în principal produse cosmetice. Peste 180 de parfumuri şi alte sute de produse cosmetice. Aveţi la dispoziţie în magazinul online şi accesorii. Într-o aritmetică a prezenţei produselor veţi regăsi în oferta magazinului online peste 180 de parfumuri. Produse cosmetice generale în magazinul online: peste 480. Oferta de produse Lady’s include peste 210 produse de machiaj (make-up). În magazinul online veţi găsi peste 250 de accesorii. Accesoriile din oferta Ladys pornesc cu cutii pentru bijuterii, includ bijuterii accesibile, ceasuri, broşe, cercei, coliere, dresuri, ciorapi şi genţi. Tot în oferta Ladys găsiţi şi produse din gama remediilor naturiste. Sunt produse cosmetice, creme de tratare a diferitelor afecţiuni. O secţiune specială din magaziul online este dedicată promoţiilor de produse cosmetice şi accesorii.

Parfumuri Ladys

Oferta de parfumuri Lady’s este unică. Sunt ape de parfum şi parfumuri cu esenţe de durată. Şi, ce este foarte important: un excelent raport calitate-preţ. Cele mai multe dintre parfumuri, în dozajul corect, asigură o persistenţă de 12 ore. Ape de parfum cu concentraţii de minim 10% care asigură persistenţa de durată a aromelor. Şi pentru că totul pleacă de la parfumuri vă recomandăm ca prima comandă Ladys să die mai mare de 130 de lei. Acest plafon vă asigură un ste de testere parfumuri. La prima comandă de minim 130 lei veţi primi în colet şi un set de 10 mostre parfumuri, set de testere pe care le primiţi gratuit.

Beneficiază de oferta de produse Ladys

Puteţi beneficia de oferta de produse Ladys doar după ce vă înregistraţi în magazinul online. Nu uitaţi că, pe langă oferta magazinului, Ladys vă pune la dispoziţie o afacere la cheie. Cu alte cuvinte, dacă o să vă dezvoltaţi propria reţea de clienţi şi reprezentanţi veţi câştiga bani. Într-o primă etapă veţi primi produse în schimbul bonusului acumulat. Astfel veţi achiziţiona din suportul propriei reţele produse în mod gratuit. Dacă vă dezvoltaţi şi mai mult încheiaţi un contract Ladys şi veţi primi banii în cont. Totul porneşte însă cu primul pas: cel al înregistrării şi activării contului.

Reduceri Ladys

Reduceri Ladys pentru fiecare comandă. Acest discount creşte pe măsură ce comanda are o valoare mai mare. Veţi primi pe email informaţii despre aceste reduceri Ladys după ce vă înscrieţi şi logare Ladys. Aveţi acces la oferta de produse Ladys şi la reduceri doar după înregistrare şi logare Ladys. oferta Ladys poate fi consultată permanent în broşura actualizată. Pe acest website puteţi vedea oricând cel mai nou catalog Ladys în versiune online.