Parfumuri Ladys MTV

187 de parfumuri Ladys în magazinul online într-o ofertă complexă de produse cosmetice. O ofertă unică de parfumuri pe care le puteţi cumpăra dintr-un singur loc. Un magazin online ce vă oferă nu doar ape de parfum la preţuri excelente ci şi reduceri. Da, aţi citit foarte bine. Vorbim despre reducerile directe pe care le oferă Lady’s pentru fiecare comandă. Sau, probabil cunoaşteţi aceste benefeicii oferite în urma activării unui cont în acest magazin online de produse cosmetice. Tot ce este important: cu cât faceţi o comandă mai mare (ca bani) cu atât creşte discountul de care beneficiaţi. Discountul ajunge până la 42% din valoarea comenzii funcţie de suma totală.Sunt însă în magazinul online 187 de parfumuri. Ne referim doar la oferta ce cuprinde ape de parfum şi parfumuri din magazinul online. Despre celelalte produse cosmetice din ofertă vom vorbi în articole separate. La fel, nu uitaţi că magazinul online de produse cosmetice include şi accesorii. Aşadar, una peste alta, vorbim de mii de produse dacă punem la socoteală tot ceea ce oferă acest minunat magazin de produse cosmetice, parfumuri şi accesorii. În acest articol vom descrie parfumurile din colecţia MTV. Până acum au cumpărat de la Lady’s peste 150.000 de clienţi.

Parfumuri Ladys MTV

Vorbim în oferta magazinului online de 187 de parfumuri Ladys. Sunt ape de parfum de durată, la preţuri speciale, parfumuri Ladys pentru care puteţi primi şi mostre (testere gratuite). În acest articol aveţi informaţii despre oferta magazinului online pentru toate parfumurile şi apele de parfum. Nu ne propunem să prezentăm toate parfumurile ci doar câteva. Important de ştiut: apele de parfum de la Ladys au esenţe franţuzeşti, de durată. Oferta actualizată de produse şi promoţii poate fi consultată în catalogul Ladys în curs sau în cel viitor.

Parfum Ladys original de damă MTV WOMAN

Parfumuri Ladys MTV damaUn parfum Ladys original cu o persistenţă garantată de cel puţin 12 ore. O apă de parfum unică, cu esenţe speciale. Această apă de parfum o găsiţi în magazinul online cu cod PT09702. În privinţa aromei: oriental – floral. Iar descrierea esenţei este irezistibilă:

„Ești încrezătoare, idealistă, o inepuizabilă sursă de inspirație. Esti pasionată de ultimele tendințe, o adevărată zeită urbană, modernă, originală, boemă”.

Note de vârf pentru acest parfum Ladys: ceai, bergamotă, osmanthus. Nnote de inimă: iasomie, trandafir, floare de portocal, frezie, orhidee. Note de bază: paciuli, mosc. Apă de toaletă concentrație 10%. Persistență peste 12 ore. Preţ parfum: 50,14 lei.

Parfum Ladys original de damă MTV Neon Metal

Parfum Ladys MTV de damaUn parfum Ladys special. Parfum Ladys original de damă MTV Neon Metal ce are cod în magazinul online PT09700. Aromă generală a acestei ape de parfum: fructat- gurmand. Cu o definiţie unică pentru o aromă specială:

„Ești puternică, îndrăzneață, energică, cuceritoare! O adevărată regină Neon Metal”!

Ca note de vârf pentru aromele de parfum: portocală, frunze de smochin, zmeură, bergamotă. Note de inimă: fructe de padure roșii, crin , lemn dulce, bomboane de bumbac. Note de bază: mosc, vanilie, caramel. O apă de toaletă cu o concentrație 10% şi persistență peste 12 ore. Preţul acestui parfum: 50, 14 lei.

Parfum Ladys original de damă MTV Electric Beat

Parfum Ladys MTV electricUn parfulm Ladys special pentru dame. Parfum Ladys original de damă MTV Electric Beat. Apa de parfum o puteţi găsi în magazinul online cu cod PT09701. Preţ parfum 50, 14 lei. Aroma parfum dominantă: floral – fructat. Definţia parfumuierului francez pentru această aromă:

„Ești o femeie hotărâtă, care știe ce vrea și care trăiește fiecare moment la maxim ca și când ar fi ultimul”!

De reţinut în privinţa aromelor. Note de vârf: piper roz, violete, măr Granny Smith. No te de inimă: trandafir. Note de bază: mosc, lemn de santal, păducel. Concentraţie apă de toaletă concentrație 10%, persistență peste 12 ore.

Parfum Ladys original de damă MTV Rock

Parfumuri esente frantuzestiParfum Ladys original de damă MTV Rock unic în magazinul online. Acest produs, această apă de parfum poate fi găsită în magazinul onine cu cod PT09703. Aromă generală: florală, preţ 50,14 lei. Definiţia parfumierului pentru aromă:

„Suflet rebel! Pentru femeia provocatoare, rebelă, aventuroasă”.

Aspecte arome, ­note de vârf: bergamotă, mandarină, coacaze. Note de inimă: trandafir, floare de portocal, iasomie Sambac. Note de bază: boabe de tonka, orez, vanilie, lapte. O apă de toaletă cu concentrație 10% şi persistență peste 12 ore.

Parfumurile Ladys MTV fac parte dintr-o colecţie specială. Vorbim despre patru ape de parfum. patru parfumuri Ladys unice pe care le puteţi cumpăra cu reducere din magazinul online. Probabil cunoaşteţi ofertele dar este bine săle reamintim. Orice comandă de peste 100 de lei beneficiază de tranport gratuit. Comenzile de peste 130 de lei beneficiază de reducere de 25% faţă de preţurile afişate în catalog. Cu alte cuvinte, cu cât creşte valoare comenzii, cu atât mai mare este discountul. Cea mai mare reducere este cea de 42% pentru comenzi maximale. Orice comandă substanţială este recompensată cu discount. Oferta este una unică pe piaţa românească de produse cosmetice. Seria de parfumuri MTV a fost lansată în 2015. Cele mai noi versiuni ale acestor ape de parfum au fost actualizate în 2016-2017.

Parfumuri cu esenţe franţuzeşti

Probabil că preţurile parfumurilor Ladys vă induc o stare de incertitudine. Nu preţurile unei ape de parfum sunt cele care dictează calitatea. De reţinut este că aveţi o gamă de ape de parfum de calitate la preţuri foarte bune. Şi, cee ce este foarte improtant, veţi cumpăra esenţe de durată. Concentraţiile sunt foarte bune şi se asigură o persistenţă de minim 12 ore pentru toate aceste parfumuri. Dacă veţi adaăuga ţi beneficiile, avantajele generale oferite de firmă, veţi constata că veţi face o achiziţie excelentă. Produse cosmetice de calitate la un excelent raport calitate – preţ. Oferta este una unicăpe piaţa din România. Şi nu aveţi nimic de pierdut. Adăugaţi şi oferta unică de mostre gratuite în prima comandă de minim 120 lei. Cu alte cuvinte, în prima comandă făcută veţi primi şi un set de 10 testere parfumuri.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: