Ladys: cum se comanda catalogul gratuit

Catalogul gratuit Ladys este disponibil dupa inscriere. Pentru a comanda catalogul gratuit Ladys este necesar sa va activati contul in magazinul online. Dupa ce va activati contul in magazinul online va logati in contul personal Ladys si completati mai intai adresa dv. pe care urmeaza sa primiti catalogul gratuit Ladys. Pentru asta este necesar sa deschideti site-ul Ladys.ro AICI apoi sa dati click sus in dreapta pe „Login”. Dupa ce va logati in contul Ladys aveti optiunea sus in dreapta „Contul meu”. Daca va logati pentru prima data o sa va apara de la bun inceput mesajul cu completarea adresei postale. Daca aveti deja adresa si doriti sa o modificati in cont dati click pe „Contul meu” apoi coborati in pagina pana ajungeti in zona cu modificarea datelor din cont (aveti mai jos o fotografie cu zona respectiva). Apoi dati click pe „Arata sau modifica datele din agenda”. Click pe acel text apoi completati corect adresa postala pe care va fi expediat catalogul gratuit Ladys.

Completare adresa cont Ladys

Comanda catalog gratuit Ladys

Acestia sunt primii pasi necesari pentru a comanda catalogul gratuit Ladys. Dupa ce va logati on contul Ladys comandati un singur catalog ca pe un singur produs. Aveti mai jos un clip video cu explicatii. Urmati indicatiile din clipul video pas cu pas pentru a finaliza comanda pentru un catalog gratuit Ladys.


Catalog gratuit Ladys

Dupa ce comandati un singur catalog din contul dv. Ladys si finalizati comanda asteptati sa il primiti in cutia postala in aproximativ 7 zile lucratoare. Un singur catalog gratuit Ladys intr-o singura comanda pentru care alegeti ca metoda de expediere Posta Romana.

4 Comments
  1. Reply
    Alexandru Georgiana Ariana ianuarie 26, 2017 at 8:27 am

    Doresc catalogul in cutia postala.

  2. Reply
    Emiliana ianuarie 28, 2017 at 12:11 pm

    Catalog gratuit.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's