Catalog Ladys Nr. 4 aprilie-mai

Catalog Ladys Nr. 4 aprilie-mai. Catolul Ladys intra in vigoare pe 3 aprilie. Perioada de valabilitate a broşurii Ladys se încheie pe 7 mai. O broşură ce anunţă începutul verii. Cu foarte multe ofrte dedicate celor două luni pe care le acoperă catalogul. Aşa cum v-a obişnuit, firma de cosmetice Ladys suprinde plăcut cu fiecare catalog. Dacă veţi consulta noua broşură Ladys veţi vedea şi o serie de produse noi. Coperta catalogului face trimitere la noile parfumuri: „decoperă noile parfumuri din gama Lucky New”. Tot ca noutate în primele pagini sunt prezentate accesorii cosmetice profesionale. Cu un preţ de lansare special. Mai multe perii şi pensule de machiaj sunt incluse în noul catalog în paginile 6-7.

Tot în zona noutăţilor catalogul Ladys nr. 4 prezintă noi oferte de rujuri. Găsiţi aceste noi cosmetice în paginile 10-11 ale broşurii.

Catalog Ladys Nr. 4 aprilie-mai

Catalog Ladys Nr. 4 aprilie-mai ce poate fi consultat chiar pe această pagină. Pentru a răsfoi paginile broşurii virtuale daţi click pe săgeţile laterale. Oferta de produse Ladys se actualizează la aproximativ 40 de zile. Acest catalog este valabil pentru comenzi în perioada 3 aprilie-7 mai. Puteţi mări catalogul online Ladys pe tot ecranul. Broşura virtuală poate fi consultată de pe orice dispozitiv. Noutăţile din acest catalog le gasiţi chiar în primele pagini. Ofertele de produse sunt valabile strict pe perioada campaniei 4. Perioada de valabilitate a acestui Catalog Ladys Nr. 4 o regăsiţi pe copertă.

Catalog Ladys gratuit

Catalogul Ladys gratuit îl primiţi după înscriere. Este necesar să completaţi formularul de înregistrare Ladys. Apoi veţi primi acest catalog Ladys Nr. 4 aprilie-mai. După înscriere vă logaţi în contul creat. Completaţi adresa poştală. Apoi daţi clic pe catalog şi comandaţi un singur catalog. Ignoraţi preţul, selectaţi Poşta Română la expediere. Veţi primi catalogul Ladys gratuit în cutia poştală. Catalogul gratuit îl primiţi la înregistrare dar şi în fiecare colet de comandă.

Catalog Ladys Nr. 4 video

Vă punem la dispoziţie şi catalogul Ladys Nr. 4 în format video. Îl puteţi urmări cu uşurinţă. Puteţi pune pauză sau derula înainte sau înapoi. Puteţi astfel urmări cu uşurinţă cele mai noi oferte prezentate în ultimul catalog Ladys.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu:

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's