Parfumuri bărbaţi Ladys

Parfumuri bărbaţi Ladys din magazinul online. Oferta de parfumuri bărbăteşti Ladys este una unică. Sute de ape de parfum ce pot fi cumpărare la preţuri speciale. Orice comandă mai mare beneficiază de un discount substanțial. Vom prezenta în acest articol informaţii despre o parte dintre parfumurile bărbăteşti Ladys. Toate aceste produse cosmetice pot fi cumpărare cu reducere, discount ce depinde de valoarea totală a comenzii. De reţinut este, în principal, că apele de parfum pentru bărbaţi Ladys sunt de durată. Iar preţurile pentru aceste parfumuri bărbăteşti sunt economice. Sau, altfel spus, parfumuri bărbăteşti Ladys ce pot fi cumpărate de lun execelent raport calitate-preţ. Ape de parfum de calitate, persistente, la preţuri economice. Pe această pagină puteţi consulta o parte din oferte de parfumuri pentru bărbaţi Ladys. Un magazin online cu o bogată ofertă de parfumuri şi ape de parfum.

Parfum pentru bărbați MTV Sound Check

parfum barbatesc LadysParfum pentru bărbați MTV Sound Check. Un parfum bărbătesc Ladys pe care îl găsiți în magazinul online cu codul PT09699. Aroma principală a parfumuri: oriental – condimentat – aromatic. Citatul pentru acest parfum bărbătesc Ladys oferit de producător:

„Ești un bărbat moden, creativ, distractiv, dornic să experimenteze. Îți place să trăiești în mijlocul orașului și să te bucuri de tot ce are de oferit acesta”.

Acest parfum pentru bărbaţi are ca ­note de vârf: labdanum, nucșoară, ghimbir, lemn de santal, patchouli. Aroma apei de parfum ca ­note de inimă: mentă, iasomie, grapefruit, Iar ca note de bază: cedru, piper roz, tămâie. Această apă de toaletă are o concentrație de 10%. Persistența parfumului: peste 12 ore.

Parfum pentru bărbați MTV Jamming Vibe

Parfum bărbătesc Lady'sParfum pentru bărbați MTV Jamming Vibe EDT la 75ml. Un parfum pentru bărbaţi ce are codul în magazinul online PT09698. Ca aromă dominantă pentru această apă de parfum: aromatic- condimentat. Definiţia producătorului francez:

„Închide ochii și lasă-te purtat de val! Pentru bărbatul modern, plin de energie și entuziasm”.

Descrierea aromelor de parfum – ­note de vârf: bergamotă, grapefruit, piper roz, elemi. Iar ca ­note de inimă: șofran, scorțișoară, boia de ardei. Parfum bărbătesc cu ­note de bază: vetiver, tutun, piele. O apă de toaletă concentrație 10%. Pentru acest parfum persistenţa este de peste 12 ore.

Parfum bărbătesc Parfen Dark Code Armeny

Parfum Bărbătesc de duratăDin seria de parfumuri băîrbăteşti Ladys face parte şi Parfen Dark Code Armeny. Un parfum for him ce poate fi cumpărat cu reducere. Codul acestui produs în magazinul online este PR626. Preţ parfum bărbătesc Parfen Dark Code Armeny: 75,99 lei (la care se aplică discount). Notele generale ale acestei ape de parfum pentru bărbaţi: oriental, condimentat. Un parfum elegant, stilat, cu acorduri intens masculine.

– note de vârf: bergamotă, lămâie.

– note de inimă: floare de măslin, anason, lemn de guaiac.

– note de bază: tabac, boabe tonka, piele.

Apă de parfum cu esențe din Franța. Concentrație de parfum 20%. Testerul pentru acest parfum bărbătesc are codul 626.

Parfumuri bărbaţi Ladys

Cele mai multe ape de parfum pentru bărbaţi au esenţe franţuzeşti. Parfumuri bărbaţi Ladys ce pot fi cumpărate cu discount de până la 42%. După ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul prin logare Ladys aveţi acces la aeste produse. Reducerile depind de valoare totală a comenzii făcute, produsele cosmetice adăugate în coşul de cumpărături. După Ladys login completaţi adresa poştală. Dacă nu aţi făcut încă nicio comandă completaţi corect adresa de poştă. Apoi mergeţi în zona de catalog şi comandaţi o singură broşură. Urmaţi paşii de comandă, selectaţi la expediere Poşta Română, finalizaţi comanda cu un singur produs: catalogul. Ignoraţi preţul şi veţi primi catalogul gratuit acasă.

Parfum pentru bărbaţi Diamond Noir

Parfumuri bărbaţi Ladys DiamondParfum pentru bărbaţi Daimond Noir în flacon de 25 ml. Parfum bărbătesc Ladys Diamond Noir ce are codul de produs în magaziul online LVP104. Acest parfum face parte din Gama Lotus Valley Premium, este o apă de parfum aromatică. Note de vârf: rozmarin, artemisia, lavandă, busuioc, lămâie, bergamotă. Note de inimă: coriandru, garoafe, scorțișoară, ienupăr, iasomie. Note de bază: piele, lemn de santal, brad, chihlimbar, patchouli, stejar, vetiver, cedru. Apă de toaletă 25 ml, concentrație 10%. Un parfum bărbătesc la preţ de 10,99 lei. Persistență până la 8 ore.

Parfum bărbaţi Aqva de Goa

Parfumuri barbati AqvaParfum bărbaţi Aqva de Goa în flacon de 25 ml. Parfum bărbaţi Aqva de Goa ce poate fi găsit în magazinul online cu codul de produs LVP101. Parfumul este inclus în Gama Lotus Valley Premium. Esenţele şi aromele dominante: fresh, aromatic. Note de vârf: portocală, lime, mandarină, iasomie, bergamotă, lămâie, neroli. Note de inimă: coriandru, violete, frezie, piersică, zambile, trandafir, iasomie, rozmarin, acorduri marine. Note de bază: chihlimbar, patchouli, licheni, cedru, mosc alb. Apă de toaletă pentru bărbaţi la 25 ml, concentrație 10%. Persistență până la 8 ore. Preţul acestui parfum bărbătesc este de 10,99 lei (se aplică discount).

Parfum pentru barbati All Your Sport

Parfumuri bărbaţi Ladys all Your SportParfum bărbătesc All Your Sport la flacon de 25 ml. Din seria de parfumuri bărbaţi Ladys, această apă poate fi găsită în magaziul online cu codul de produs LVP100. parfumuri bărbaţi Ladys din gama Lotus Valley Premium. Un parfum bărbătesc lemnos, condimentat, citric. Note de vârf: portocale, mandarine, note marine. Note de inimă: piper, neroli, cedru. Note de bază: mosc alb, boabe tonka, chihlimbar, vanilie, vetiver. O apă de toaletă pentru bărbaţi la 25 ml. Parfum bărbătesc cu o concentrație 10% ce persistență până la 8 ore.

Oferta Ladys de parfumui

Oferta Ladys de parfumuri este bogată şi generoasă. Aveţi şi avantajul de a cumpăra parfumuri bărbaţi Ladys cu reducere. Aceste reduceri se aplică funcţie de valoarea comenzii. Cu cât mai multe produse cosmetice în comandă cu atât mai mare este reducerea aplicată la final.

Suntem interesaţi de opinia dv.

Adăugaţi comentariu: